Yedek Parça Olarak Satılık CJ-6

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cjdemir Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 20
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,171

cjdemir

Yeni Üye
Konunun başlığıyla ilgili bir açıklama yapmak istiyorum. Aracımı parça parça olarak değil komple satmak istiyorum ancak araç hurda belgeli oldugundan trafiğe çıkamamaktadır.Bu aracı satın almak isteyenler parça olarak kullanabilir ancak.

Aracın Özellikleri ;

- 1980 Model CJ-6
- 4.2 Motor
- Elektronik ateşleme
- Hidrolik direksiyon
- Disk fren
- RollCage bulunmaktadır
- Araç orjinal saç hartopludur
- Şanzıman , motor , defransiyel dahil her parçası çalışır durumdadır.
- Hiçbir Arızası bulunmamaktadır.

04092009029.jpg

Etiketler

Ynt: Yedek Parça Olarak Satılık CJ-6

işin ilginç yanı farklı. motor numaralarını çoğunda aynı ;D Ruhsatsız olması kötü tabi. Bende de vardı 74 model ruhsatsız 1500 e sattım.

disk fren, hidrolik direksiyon diffler ve rollcage zaten 5000 eder ;D

arkadaşımıza hayırlı satışlar ama göktüğün dediği rakamlara gider aşşa yukarı ki yanlış hatırlamıyosam bu aracıda biliyodum ist bağçılardan bi arkadaşın olması lazım

Selamlar,

Parca parca satmak istersen on camurluk dodikleri, elektronik atesleme beyniyle beraber, komple takim olarak on disklerle westenhousuna ve ustunde varsa orjinal kalorifer sistemine talibim 05335731527 nolu telefonumdan gunun her saatinde arayip bildirebilirsin gecen hafta olsaydi sanzuman ve difransiyelide alabilirdim nasip degilmis.

Saygilarimla,
Ali Gulcer.

kardeş selamlar hard topu satmayı düşünürmüsün bendede cj-6 var hardtopa ihtiyacım var fiyat verirsen sevinirim

selamlar kaporta duruyorsa komple kaportayı alabilirim 0532 615 16 04 aracın son durumu nedir bilgi içinde ararsanız sevinirim .

cj5 arazi canavarı' Alıntı:
selamlar kaporta duruyorsa komple kaportayı alabilirim 0532 615 16 04 aracın son durumu nedir bilgi içinde ararsanız sevinirim .

evet aracın son durumu nedır acaba hangi parçaları kaldı üstünde hardtop ve kapılar gitti herlade

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,759
Kayıtlı Üye Sayımız
166,575
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

SON MESAJLAR

SON KONULAR