Yaz à Merhaba Kampı / Overland Turkey

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mrdnmz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 50
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,916
Ynt: Yaz à Merhaba Kampı / Overland Turkey

Kampın hazırlık kısmı yaklaşık 1 ay kadar sürdü. Derya tabi bana nazaran biraz daha fazla yoruldu. Aynı bölgede 3 haftasonu geçirdi bize uygun bir lokasyon belirleyebilmek için. benim "keşke"lerim yoktur ancak bu kamp keşke biraz daha uzun olsaydı diyorum. Oğlum Kaan bile kısa kamp süresi için biraz trip attı bize.

Oğuzhan ın da dediği gibi can sıkacak en ufak bir olay olmadı. Hatta kimsenin eline kıymık bile batmadı. Bizim oğlanı arı sokmadı ki bu bir ilk. Solucan, kelebek, kurbağa, derede balık ne varsa çocuklar tanıştı.

Sonradan öğrendik ki yolda gelen konvoy trafik sıkışılığı yaratmış :D:D kusurumuza bakmayın.

Gelen, gelmek isteyip gelemeyen, takip eden herkese çok teşekkür ederim bir kez daha.

Çorlu'dan gelen Alguhan Bey ve ailesine, günü birlik gelen Erdem ve ailesine, Yalova'dan o kadar yol tepen Orhan Abi ye, dükkanı kapatıp gelen Hüsoff'a, bizim kadar yorulan Oğuzhan kardeşime, gelmeleri ile kurtarma operasyonuna katılan TYT ya :D kısacası herkese teşekkür ederim.

Artık Kış'ı da resmen bitirdik bu kamp ile ve devamında daha sulu ve dalışlı kamplar planlıyoruz. Bir de 1 haftalık bir organizasyon var sırada.

Bu arada çok yoğun bir şekilde KARADENİZ ve ÇANAKKALE konuşuldu. :smiley::smiley: artık kısmet...

FB_IMG_1430734236032.jpg

FB_IMG_1430672691232.jpg

Etiketler

Gelemeyenlerden biri olan Murat Dursun à da aracını bizimle paylaştığı için ayrıca çok teşekkür ederim.

Emre, kamp harika olmuş.. oldukça eğlenceli geçtiği belli oluyor...

Çok güzel ve keyifli bir kamp olmuş... Kamp alanıda çok güzel bir lokasyona benziyor sakıncası yoksa koordinatlarını ve binek araçlarla gidilip gidilemeyeceği konusunda bilgi verebilir misiniz...

Maksat gelemeyenler biraz kiskansin :smiley:

Sent from my iPhone using Tapatalk

Valla bravo çok imrendim.Tam hayalimdeki tatil biçimi.küçüğüme güvenemiyorum.Ama bu yıl var aklımda Hepinizi tebrik ediyorum

lazwegas' Alıntı:
Valla bravo çok imrendim.Tam hayalimdeki tatil biçimi.küçüğüme güvenemiyorum.Ama bu yıl var aklımda Hepinizi tebrik ediyorum
Selam.
Aklınıza takılan küçük çocuklarınız ise biz 1 aylık tan beri çocuklarımızla bu gezileri yapıyoruz. Düzgün ekipmanınız varsa düşündüğünüz kadar zor olmuyor. Bu kampta da yaşları 3 ile 8-9 arasında değişen yaklaşık 10 minik kampçımız vardı ve inanın inanılmaz eğlendiler. hatta onlara ödüllü bir oyun parkuru bile hazırladık. :smiley:

Çok güzel bir etkinlik olmuş. Biz de katılmak istiyorduk, hatta gözümüzü karartıp binek araçla gelecektik. Fakat tadilat-taşınma işleri müsade etmedi. Bir dahakine inşallah.

Sent from my iPhone using Tapatalk

yine kampımıza gelen Alguhan Bey ve ailesinin gözünden Yaz'a Merhaba Kampı'mız.

http://4tekeraile.blogspot.com.tr/2015/05/yaza-merhaba-kamp-yalkoy-kuzuludere.html

Ne iyi ettiler de geldiler. Ben çok mutlu oldum kendileri ile tanıştığımıza...

emre abi geziniz çok güzel olmuş yüreğinize sağlık.... fotolar harika olmuş... karadeniz gezinize Allah nasip kısmet ederse benide ekleyin bende gelmek isterim....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,850
Kayıtlı Üye Sayımız
166,618
Kaydolan Son Üyemiz
ashi02

Çevrimiçi üyeler

Geri