sakirhoca61
doğayı seviyorum...
Bu kareleri Hisarçandır,Üçoluk,Yarbaşçandır,Gedelma yaylalarına yaptığım gezilerde çektim...
sakirhoca61' Alıntı:Bu kareleri Hisarçandır,Üçoluk,Yarbaşçandır,Gedelma yaylalarına yaptığım gezilerde çektim...
sakirhoca61' Alıntı:Bu kareleri Hisarçandır,Üçoluk,Yarbaşçandır,Gedelma yaylalarına yaptığım gezilerde çektim...
İzleyen herkese teşekkürler...Selamlarımla.sakirhoca61' Alıntı:Bu kareleri Hisarçandır,Üçoluk,Yarbaşçandır,Gedelma yaylalarına yaptığım gezilerde çektim...
Değerli arkadaşım;off road runner' Alıntı:Sevgili Şakir Hoca, birbirinden güzel resimler için teşekkürler. Hepsine heyecanla inceledim. Aracınızı zaman zaman görüyorum. Foto safari için yaptığınız güzel gezinizde sizinle birlikte olmak isterdim
Teşekkür ederim...Selamlarımla.bayar28' Alıntı:gezı yukseklerde olunca HDR cekımlerde guzel olmus elınıze saglık..