KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Yaylada, Balıkta Kamp Yapabilme Hayali İçin Mikro Çekme Karavanım.
Mustafa bey güzel bir römork yapmışsın. Güle güle kullan. Sadece tentesini biraz zayıf gördüm, sanki kuvvetli bir rüzgara dirençsiz gibi görünüyor.
Bir de ayrı bir başlıkta bot ve motoru konusunu mu tartışsak acaba? ben de şişme bot istiyorum ama daha zamanı gelmedi
drares' Alıntı:
Mustafa bey güzel bir römork yapmışsın. Güle güle kullan. Sadece tentesini biraz zayıf gördüm, sanki kuvvetli bir rüzgara dirençsiz gibi görünüyor.
Bir de ayrı bir başlıkta bot ve motoru konusunu mu tartışsak acaba? ben de şişme bot istiyorum ama daha zamanı gelmedi
Bu kadar konfor bir kamp ortamı için bence çok fazla. Hatta benim tarifime göre bu kamp dan çok fazlası.
Yerleşmeye gitmişsiniz gibi. Yörük yaşamına benziyor, tek fark deve yerine jeep kullanılması.
Yine de hayırlı olsun, tepelerde karşılaşırsak süper market yerine kampınıza uğrarım
Mehmety' Alıntı:
Bu kadar konfor bir kamp ortamı için bence çok fazla. Hatta benim tarifime göre bu kamp dan çok fazlası.
Yerleşmeye gitmişsiniz gibi. Yörük yaşamına benziyor, tek fark deve yerine jeep kullanılması.
Yine de hayırlı olsun, tepelerde karşılaşırsak süper market yerine kampınıza uğrarım
Mehmet bey, söylemleriniz eleştri sınırını aşmış gibi görünüyor."deve yerine jeep, süpermarket". Açıkçası eleştirilen ben olmasam da, ben bile rahatsız oldum.
Mehmety' Alıntı:
Memed sen anakamptan, zirveye çıkana kadar, bu konforlu kamp alanı, diğer taraftan iner, iner çıkar, sen biraz daha aşağı inip, köydeki markete uğra istersen!
Ben eleştirmiyorum, takılıyorum, yanlış anlamayın. Benim yazdığım ortada ve arkasındayım. Bu konuyu burada uzatırsak
konu sahibine ve çalışmasına haksızlık olacak. Forumda '' Kampçılık '' konusu altında düşüncelerimi yazacağım. Farklı düşünen
de fikrini ekler..