KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Yaylada, Balıkta Kamp Yapabilme Hayali İçin Mikro Çekme Karavanım.
Geçen pazar mikro çekme karavanımızı yayla yollarında deneyelim istedik.İki erkek kardeşim ve biz ailecek Taraklı karagöl yaylasında keyifli bir gün geçirdik.Dönerken de üç bidon kaynak suyu aldık.
Mikro çekme karavanın abisini yurt dışı ve içi ailecek uzun süreli gezilerde ,bu ufaklığı da pratikliği sebebiyle günü birlik ailecek kısa gezilerde ve üç dört günlüğüne çıktığımız baraj göllerinde balık avlarında kullanmayı düşünüyorum...
Sağolun...
Mustafa bey "mikro çekme karavan" ismini aslında ben de Cem beyin (orsaalabanda) "mikro kamper" başlığından esinlenerek yazmıştım. Ama olsun sizin karavana tam uydu. Yine bir haftasonu doğanın kucağına bırakmışsınız kendinizi ne güzel. Bol keyifli gezilerinizin devamını dilerim. Selamlar.
Geçen hafta perşembe akşamından yola çıkarak Samsun Vezirköprü Altınkaya barajına balık avlamaya giderek mçk(mikro çekme karavanı) deneme ve test etme imkanımız oldu.
Yaklaşık dokuz saatlik bir gece yolculuğun ardından sabah daha önce kamp yaptığımız alana geldiğimizde bizi kötü bir süpriz karşıladı.Su yaklaşık on beş metre çekilmiş idi...