Yavru Köpek Arıyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ispanyol_fb Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,402

ispanyol_fb

Yeni Üye
arkadaşlarr lütfen ama lütfen alman kurdu yada hasky ırkı köpeği olanlar (YAVRU OLURSA DAHA İYİ) beslek istemeyen yada besleyemeyen arkadaşlar benimle irbat kurarsanız iyi olur bir köpeğe ihtiyacım var ama gidip petshop'lara bir dünya para vermek istemiyorum..bakacak yerim var veterinerde var yani eğer olurda biriniz verirseniz köpeğinizi düşünmeyeceksiniz

Etiketler
yavru
Barınaklara baksanız aradığınız cinsten bir yavruyu kesin olarak bulursunuz.. Hem böylece bir köpek daha güzel bir yuvaya kavuşmuş olur :smiley:

Bir de, resimleri de buraya eklerseniz biz de görürüz mutlu oluruz :smiley:

barınaklara bakma imkanım yok çünkü ben vanda yaşıyorum ve burda barınak yok malesef :( eğer birgün köpeğim olursa mutaka resimlerini buraya ekleyeceğim :smiley:

Ynt: Yavru Köpek Arıyorum

gurpınar barınagına gııdın derım hem de yenı yerını zıyaret etmıs olursunuz 2 3 paket te süt kediciklere hediye olur

border coli arıyorum. bu ırkı merak ediyorum. bahçe de ve çok iyi şartlarda bakılacaktır. yavru vermek isteyen olursa gözü arkada kalmaz.
teşekkürler.

av köpekleri arayan olursa yardımcı olurum. kopay türevi hariç :smiley: kurzhaar pointer setter drahtar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,976
Kayıtlı Üye Sayımız
166,728
Kaydolan Son Üyemiz
yavuzra

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR