Yarın CJ5 Alıcam Yardımlarınızı Bekliyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sapanca Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,152

sapanca

Yeni Üye
merhaba arkadadaşlar aranızda yeniyim.acil önerilerinize ihtiyacım var,ilanda cj5 olduğunu açıklamada ise orjinal cj6 dır yazmış arasındaki fark nedir 4.200 silindir bu araçlar asflatta ve arazide nekadar benzin yada lpg yakar araç lpgli fiyat 7.500 ytl civarında 1980 model tenteli bol kromla modifiye edilmiş aracın alt tabanı çürükmüş 2000 ytl civarında masrafı varmış önerilerinizi bekliyorum yarın arabaya bakmaya gidicem tavsiyelerinze göre hareket etmeye çalışıcam gerekirse model yada araç değişikliği düşünebilirim şimdiden teşekkür ederim...

Etiketler
Ynt: Yarın CJ5 Alıcam Yardımlarınızı Bekliyorum

1980 modeller gelende cj-6 dan kesme cj-5 dir. arasındaki fark uzunluk. lpg de 300-350 benzinde 500-600 krş yakar. tente orijinal yenisi 1800 dolar civarı (bestop).. ileride modifiye ye daha açık olan cj-7 dir. 76 modelden yukarısı daha donanımlıdır. 79 sonrası önler disk çıkar elektronik ateşleme filan vardır. 80 tutulan bir model.

bende birşey sormak istedım benım almaya niyetli olduğum aracın ruhsatında motor 2,5 olarak geçiyor ancak motor 4,2 bu aracın muayenesinde herhangi bir problem olurmu? malum bu özelleşen muayene istasyonlarında sıkı denetim olacakmış?

Bende de CJ-5 var satıcam ama piyasasını tam bilmiyorum ne eder acaba araçta bakımları yapılmış çürüğü çarığı yok yeni siyah boya atıldı tentesi yok tamamen yazlık dizayn edildi. 1977 model ne kadar eder acaba cep telim 0505 540 67 63 bir zahmet yol gösteren olursa çünkü izmirde fazla piyasası yok araç eniştemden bana kaldı da ben anlamam..

roadboybrk' Alıntı:
bende birşey sormak istedım benım almaya niyetli olduğum aracın ruhsatında motor 2,5 olarak geçiyor ancak motor 4,2 bu aracın muayenesinde herhangi bir problem olurmu? malum bu özelleşen muayene istasyonlarında sıkı denetim olacakmış?

benim CJ 7 de motor 2501 yazıyodu muayenede falan problem çıkmıyodu

Tosun' Alıntı:
Bende de CJ-5 var satıcam ama piyasasını tam bilmiyorum ne eder acaba araçta bakımları yapılmış çürüğü çarığı yok yeni siyah boya atıldı tentesi yok tamamen yazlık dizayn edildi. 1977 model ne kadar eder acaba cep telim 0505 540 67 63 bir zahmet yol gösteren olursa çünkü izmirde fazla piyasası yok araç eniştemden bana kaldı da ben anlamam..

aracın hakkı oln fiyatı için CJ den anlayan birinin görmesi lazım. Ama anlayan kişi alıcı olarak gelirse 5-6 bin ytl den fazla vermezler. Yine anlayan için tentenin olmaması büyük eksiklik orjinali 1600-1800 dolar civarı yapma olanlarda üzerinde güzel durmuyor. ama anlamayan 200 liraya yaptırırım diye atlar.
üzerindeki lastik, jant, diferansiyel, şanzıman, aksesuar fiyatı çok etkiler
ne kadara satarım dersen o senin kabiliyetine ve şansına bağlı 10bine de gidebilir beş liraya kaptırabilirsinde

aracın resmi falan varmı görebilirsek daha iyi yorumlanabilir

muayenede problem olmuyo. o zaten malıyenın yapmıs oldugu bır uygulama vergı ındırımı ıcın

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,757
Kayıtlı Üye Sayımız
166,573
Kaydolan Son Üyemiz
isangun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR