Yardımcı olursanız sevinirim...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan pacha Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,831

pacha

Mitsubishi L200
Yer
İstanbul - Acıbadem
Av da kullandığım aracım için bir aksesuar hakkında bilgi almak istiyorum...Malum avda surekli orman içinde ağaçların dalların dikenliklerin arasında geziyoruz...Geçen bir abim aşşağıda koyduğum resimdeki çelik telin dalları yönlendirdiğini dalların cama fln çarpmasını engellediğini söyledi..bu aksesuar hakkında bilgi ve yardım istiyorum...

jeep.jpg

Etiketler

Ynt: Yardımcı olursanız sevinirim...

Söylediğiniz gibi dalların cama çarpmasını önlüyor

dostum görünen köy klavuz istemez her sey ortada illaki celik tel yapmana gerek yok ön demirin ve tavanda baglayacak sepetin varsa camasır ipide is görür hatta sen üclü yap sorun olmaz illaki celik olsun diyorsan hırdavatçılarda bu telden bulabilirsin kücük gerdirmeler var 10 cm boyunda ondanda alıp takabilirsin cok basit

çok teşekkür ederim yardımlarınız için..sorma bilgi alma nedenim ekstra bir bilgi varsa onu edinmekti...bu çelik tel ve gerdirme dediğiniz şeyleri nerden temin edebilirim...

pacha' Alıntı:
çok teşekkür ederim yardımlarınız için..sorma bilgi alma nedenim ekstra bir bilgi varsa onu edinmekti...bu çelik tel ve gerdirme dediğiniz şeyleri nerden temin edebilirim...
merhaba burak kardeş bahsettiyiniz olaya dalkıran denir arkadaşlarda size izah etmiş kaput'a ve cama dal çarpmasın diye bu işlem araca uygulanır,malzameler ise hırdavatcıdan veya bahos veya praktiker' temin edebilirsiniz, bende yapacayım için celik halat ve çelik halatların uçlarını yani baylantı yerlerini sıkıştırmak için aparatlar hepsi var,ben praktikerden temin ettim,saygılar kolay gelsin ,bu arada'da sorayım ava nerelere çıkıyorsunuz.

Çok sağol abicim..Valla av nerde biz orda diyim abi hangi av olduğuna bağlı...Domuz-Ördek-Çulluk-Bıldırcın-Tavşan vs. hepsine ayrı yerlerde gidiyoruz...Sende de var sanırım avcılık ;)

380239_289934517696146_100000388012656_993779_567784557_n.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,867
Kayıtlı Üye Sayımız
166,941
Kaydolan Son Üyemiz
aydin

Çevrimiçi üyeler

Geri