yardım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gokturk80 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,033

gokturk80

Yeni Üye
merhabalar ..uzun zamandır sayfaları takip ediyor,konuları okuyup bilgi edinmeye çalışıyorum.okudukça öğreniyor,ufkum açılıyor aynı zamanda da kafam karışıyor araç konusunda :-\ artık araç alma zamanı geldi!mıtsubishi pajero almak istiyorum,bir araç buldum .bu araçla ilgili bilgi ve yardım almak istiyorum..sahibindende 111692608 nolu ilan.lütfen yardımcı olun,çünkü sizlerin yorumlarını önemsiyorum....dostlar,arkadaşlar acil olarak sizlerin fikrine ve görüşüne ihtiyacım var..herkese sevgiler,saygılar....

Etiketler
Ynt: yardım

Merhaba,resimden yada ilandan bakip bir sey soylemek zordur.
Genel olarak arastirip Pajero'da karar kildiysaniz,yine genel olarak cevap verilebilir.
117519165,109051209,119037716,119103997 nolu ilanlarada bakmisinizdir.
Arac seciminiz kisa sase oldugu icin bende kisalarin numaralarini verdim.
Pajero standart haliyle bile zorlu arazi sartlarinda basarilidir.
Oynama yapmadan 33 inche kadar lastik takilabilir.
Aktarma organlari son derece saglam ve dayaniklidir.
Aile icin mi,tek arac mi,uzun yol yapiliyor mu gibi sorulari gectiginizi dusunuyorum.
Bu araci incelemeden,kontrol etmeden yorum yapmak bize dusmez.
Ayni sehirdeyseniz ve tamirciniz varsa yanina gidip iyice bir kontrol edin.
Satici herseyi yazmis gibi gorunuyor ama es dostdan bile alirken bakmak lazim.
Ozellikle sormak istediginiz soru varsa bildigim kadariyla yardimci olmaya calisayim.
Sahsi fikir ve dusuncelerimdir.Umarim faydasi olur.

Ben kafanızı daha da karıştırayım. Kışa şase pajerolar hep hoşuma gitmiştir.

119507121 ilannumarasını değerlendirin derim. aracı bilmem tanımam. ama promlemsiz ise alınabilecek araçlardan.

merhabalar arkadaşlar.ilginiz için teşekkürler.ilan numarasını gönderdiğim aracı görmem,ustayla gitme şansım yok.sizlerin bilirkişiliğine başvurdum oyüzden.araca uzak noktadayım,bende anlamam anlayacakta usta yok..ben aracı yaşadığım yerde ilçede şehiriçi kullanacağım,2. araba olarak alacağım ama tek araba gibi kullanırım diyorum..ufak tefek geziler,kamplar olacaktır tabikide.bu yazımdan sonra tekrar o yazdığım numaradaki aracı değerlendirirseniz sevinirim..yardımlarınız için teşekkürler...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,829
Kayıtlı Üye Sayımız
166,623
Kaydolan Son Üyemiz
kalyoncusenol@gmail.

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR