Yardım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan AuMar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,292

AuMar

Ana Kamp
Yer
İzmir
yeni aldığım 97 zj mi bakıma soktum ön takım elden geçti ama sorun şu ki küçük bir tıkırtı var çukura girince tık tık hafif bir ses geliyor beni rahatsız ediyor ön takım düzeni yapan adam birşey yok dedi. başka bir ustaya gösterdim o da z rotları biraz eskimiş ondan olur dedi nekadar doğru acaba?
bir başka sorumda arabamla tam sağ tam sol yaptığımda tak tak ses gelmiyor kesinlikle ama bir tuhaf dönüyor sanki bozuk yolda döner gibi araba gibi değil yani bu nedendir acaba... Şimdiden saolun...

Etiketler
Ynt: Yardım

o küçük esnemelerdeki tık tık sesi Z rotlarından olur diğer adı askı rotu.

dönüşlerdeki problem kasılma gibiyse orta defransiyelle ilgili bir durumdur. ancak otomobil gibi dönmesini beklemeyin zaten.

o küçük esnemelerdeki tık tık sesi Z rotlarından olur diğer adı askı rotu.

Aynısı benim de başıma geldi, Z rotları değiştirince düzeliyor. O kadar zayıf bir tık sesi ki ben fark etmemiştim bile bakımı yapan usta gösterdi.

eet çok ince bir tıkıtı esneme olduğunda yapıyor z rot sizinde onayladınız gibi doğru peki fiyat nekadar yedek parça z rot fiyatı bilen varmı ?

eet çok ince bir tıkıtı esneme olduğunda yapıyor z rot sizinde onayladınız gibi doğru peki fiyat nekadar yedek parça z rot fiyatı bilen varmı ?

Uzun zaman oldu hatırlamıyorum zaten markasına göre değişiklik gösterecektir. Fazla pahalı birşey olmayacağına eminim. Webte ararsanız çeşitli marka araçlar için 15 liradan başlayıp 50 liraya kadar çıkıyor.

Ses Link demirinden geliyormus lastikleriyle beraber işçilik dahil servisinde değiştirdim 220 tl ye...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,085
Kayıtlı Üye Sayımız
166,827
Kaydolan Son Üyemiz
alwaysrentacar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR