(yardım) Dacıa Duster 2013 Model Orjinal Teyp Çerçevesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ömeraraz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 14
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 26,261

Etiketler

Ynt: (yardım) Dacıa Duster 2013 Model Orjinal Teyp Çerçevesi

istediğiniz parça elimde mevcuttur
sıfır aracıma double dın taktırmıştım ordan çıkmıştır
ayaz6134@hotmail.com hesabımdan iletişime geçebilirsiniz

Hocam merhaba
halen arıyorsanız, bende aracıma double din teyp taktıracağım ama bendeki çerçeve tekli. Değişebiliriz.

İhtiyaç duyan varsa ,sıfır koyu kahve duoble din çerçeve var elimde yurt dışından aldım ve aldığım fiyata vericem fiyat 300 tl

koyu kahve dediginiz look paketi rengi ise ben alayım normal dügmelerin yerleri düz yatık degil diyilmi?

Koyu kahverengi bildiğimiz koyu kahverengi , look paketi derken hangi rengi kastediyorsunuz?
Düğmeler yatık değil standartındaki paneldeki gibi dik
2012 sonuna kadar panelin rengi koyu kahverengi 2013 te grı oldu 2014 lerin panel değişti zaten senin aracın kaç model?

troyexplorer' Alıntı:
İhtiyaç duyan varsa ,sıfır koyu kahve duoble din çerçeve var elimde yurt dışından aldım ve aldığım fiyata vericem fiyat 300 tl
dostum look paket simli kahverengi double din cercevesi lazım nasıl bulabilirim sende varmı bu parca?

themani' Alıntı:
dostum look paket simli kahverengi double din cercevesi lazım nasıl bulabilirim sende varmı bu parca?
Var bende sahibindende ilanı var ordan bakabilirsin resimlerine

tam linki nedir ben alayım 1 tane ustadım bu arada çok sagol o dedigin ücgenleri falcatayla kısaltınca ses gitti bite kaput ses yapıyodu toz lastigini koyunca oda kesildi kaputu tam tuttu

Zaten bir tane var almıştım yurtdışından almıştım istanbuldamısın sen?

troyexplorer' Alıntı:
Zaten bir tane var almıştım yurtdışından almıştım istanbuldamısın sen?
yok manisadayım aynı renkmi ama koyu simli kahve facebook adresin varmı ustadım senin ekleyim seni

Birebir aynı değil , aynısı yok zaten hiçbiryerde ama incelenmeden anlaşılmıyor double olan bi tık daha koyu kahverengi
İlan numarası :157577371

tamam renk aynı gibi.. Bide bişey sorucam dusterlarda fitillerden bayaga calmış adamlar ekstra fitil uygulaması yaptırmak istiyorum ve mevcut fitilleri degiştirip hangi fitilleri takabilirim?

Aracın 2013 yılı ortası üretim öncesiyse yan camların alt silgi fitillerini değiştir, bu yıldan öncekiler kanallı fitil dolayısıyla bütün sıyu kapının içine akıtıyor ve akabinde iç döşemelerden içeri su giriyor yeni fitillerde o sorun yok tanesi 50 lira civarı serviste
Diğer fitilleri değiştirmene gerek yok belki daha sonra fiyatı falan belli olursa 2014 dusterların kapıların üstündeki komplike tavan fitilide değiştirilebilir daha iyi gibi gözüküyor görünürde

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR