off road runner
instagram kerim_yollarda
barbecue' Alıntı:Emre Bey,
Bende iş yoğunluğu nedeni ile pek fazla rota, paln, proj eile ilgilenemiyorum.
Meslek gereği aslında, her şeyin planına ve programına uygun olması benim için alışkanlık gibi oldu ama maalesef kendi özel işlerimde bu böyle olamıyor.
Geçen hafta bir fırsatında Rize İl Turizm Müdürlüğüne telefon ettim, karşıma çıkan hanımefendiye isteklerimi dilim döndüğünce anlattım. Sonrasında kendilerine bir faks çekip, Rize ve civarındaki yaylaların ulaşım haritasını talep ettim. bana bu şekilde ellerinde haritalar olduğunu ve göndereceğini ifade etti, bakalım ya kısmet deyip bekliyorum.
Bu arada aklımızda olan plan, Ankara-Samsun-Trabzon-Rize ve Macahel yönünde.
Bu arada forumdan tanıştığım Cavit Bey ile de kendisi Ardeşen'de öğretmen, kalacak yer ve rota vs üzerinde görüşüyorum...
Ağustos ayından bir iki ay öncesinde kendisi ile bir kaç kere daha istişarelerde bulunup, son kararları vereceğiz herhalde...
Tek araç konusu ve özellikle yaylada kalma konusu açıkcası benimde çekincelerimden biri...
Birlikten kuvvet doğar yaklaşımı her zaman doğru galiba...
Selamlar, saygılar...
Burak Dirican
Bir kaç gündür gezenbilir'e girememiştim. mrdnmz ile yazışmanızı şimdi gördüm. Biz de kısmetse ramazan bayramından sonra yani ağustos ayında bir kez daha d.karedenize gitmeyi planlıyoruz. Kısmetse bu seferki rotamız sizinle neredyse tamamen aynı. Geçen gezimde şavşat, maçahel, camili, efeler civarına gidememiştim ve aklımda kalmıştı. Bu seneki gezimde inşallah ben de sizlerle karşılaşırım. Biz de genellikle öğretmenevi-uygulama oteli-otel öncelkli konaklıyoruz. sevgilerimle...