Yapmayı Planladığımız Doğu Karadeniz Turu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan barbecue Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 420
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 123,128
Ynt: Yapmayı Planladığımız Doğu Karadeniz Turu

Yolunuz her daim açık olsun inşallah. Şimdilik bizlerde evi taşıdık yerleşme faslı devam ediyor. Araç toplanmaya başlıyor. Daha doğrusu ben elimden geldiğince toplamaya çalışıyorum. Gezi vs şu an hayal en fazla haftasonu tek gecelik kamp olabilir.

Uzun soluklu gezinize ön hazırlık için bir deneme yapalım derseniz ben ortada buluşmaya hazırım

Etiketler

Emre Bey,
Okullar kapandıktan sonra, Ankara-Antalya arasında orta nokta diyebileceğimiz herhangi bir noktada teklifinizi değerlendirmeye açığım
Hem tanışmış olur, hem de biz kendimizce deneyim kazanmış oluruz...

Selamlar, sevgiler....

Burak Dirican

Bence en güzel nokta Iğdır, hem ankara, antalya ile arasında kalıyor evet evet kesin Iğdır olmalı

Evet bir şekilde Iğdır'ın orta nokta olduğunu ispat etmeliyiz...

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

benim aklımda daha çok Salda gölü ya da Uşak (Ulubey Kanyonu) civarı yerler vardı ama Iğdır a da kahve içmeye gidilir hatır alınır gelinir Çok istemekle birlikte bu sene 2 gecenin ötesinde maalesef katılamayız bu kesin...

bu arada okullar ne zaman kapanıyor ??? ???

voyvoda4' Alıntı:
Bence en güzel nokta Iğdır, hem ankara, antalya ile arasında kalıyor evet evet kesin Iğdır olmalı

haritaya göre Antalya - Iğdır 1618km ve 25 saat gösteriyor. bakmadım sanmayın

Ahaha Harita icat oldu mertlik bozuldu zaten peki madem ileride olur elbet bir kısmet, Bülent beyle de sizlede birlikte çay içer demleniriz

voyvoda4' Alıntı:
Ahaha Harita icat oldu mertlik bozuldu zaten peki madem ileride olur elbet bir kısmet, Bülent beyle de sizlede birlikte çay içer demleniriz

yahu o da birşey mi jeppesen e bile baktım ben

Tomayı uçurmaya niyetlisiniz anlaşılan sanırsam bir C-172 ayarında vfr izin çıkartabiliriz sizin oğlana, hem hız ve ağırlık kategorisi de uygun

semaverde çay varsa ben kesinlikle hayır demem, uçar harekat, karasal harekat bir şekilde ulaşmaya gayret ederim.

Herkese selamlar,
Uzun süredir foruma yazmamışsınız. Umarım planınızda bir değişiklik yoktur. Biz de eşimle 7 Ağustos da Eskişehir çıkışlı, 15 günlük Sinop - Batum turu yapmayı planlıyoruz. Size katılmayı çok isterdik ama aracımız ( opel corsa 2000) ile bu pek de mümkün değil. Yazdıklarınızdan çok faydalandık. Umarız bir sonra ki kampınıza kadar gerekli hazırlıkları yaparız ve aranızda olabiliriz. Bir de yanılmıyorsam bizden 1 hafta önce başlayacaksınız tura. Bilmem fırsatınız olur mu ama döndüğünüzde bilgilerinizi paylaşırsanız, biz hala orada olacağımız için bizim için yararlı olur.
Şimdiden herkese iyi tatiller

Burak Bey

valla bende merak etmiyor değilim ne durumda olduğunuzu? Bir de soğutucu Ice Peak marka ve ikinci el... fakat oldukça başarılı bir soğutucu. hacim olarak yeteri kadar geniş.

selamlar...

Üstadım,
Yazamadım ama hazırlıklarımız devam ediyor. Biz halen işle ilgili çok büyük bir değişiklik olmazsa, Ramazan bayramının 2.günü Ankara'dan hareket ediyoruz. Bu hafta sonu mümkün mertebe iş yoğunluğuma bağlı olarak rotamızı ve konaklama sürelerimizi netleştireceğim.
Cumhurbaşkanlığı seçimi nedeni ile en geç 7 Ağustos tarihinde Ankara'ya geri dönmüş olmayı planlıyoruz. Arada imkanlar dahilinde olursa, seyahatimiz ve yaşadığımız tecrübelerimiz hakkında bilgi paylaşımını da buradan yaparım.

Selamlar, sevgiler...

Burak Dirican

Üst mesajda karışıklık olmuş, kusura bakmayın lütfen

"ARKADAŞLAR MERHABA
ben manisada karavan ve tekneler için buzdolabı imalatı yapıyorum,12/24 vdc çalışır,sistemler12 voltda 3 amper 24 voltda ise 1.7 amper çeker.
fiyatları ise 600 tl +kdv dir.
ayrıca teknik olarakda bilgi verebilirim.
ürünlerim 2 yıl sanayi bakanlığı BELGELİDİR.
tel.05357287797
AHMET TÜRKOĞLU"

alıntıdır ve inşallah işinize yarar...

link http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=32450.5;wap2