mrdnmz
Hilux N70
Ynt: Yapmayı Planladığımız Doğu Karadeniz Turu
Yolunuz her daim açık olsun inşallah. Şimdilik bizlerde evi taşıdık yerleşme faslı devam ediyor. Araç toplanmaya başlıyor. Daha doğrusu ben elimden geldiğince toplamaya çalışıyorum. Gezi vs şu an hayal en fazla haftasonu tek gecelik kamp olabilir.
Uzun soluklu gezinize ön hazırlık için bir deneme yapalım derseniz ben ortada buluşmaya hazırım
barbecue' Alıntı:Emre bey,
Selamlar,
SiZden haber almak ne güzel...
Vallahi doğru söylemek gerekirse biz vazgeçmedik, bir major problem olmazsa da vazgeçmeyeceğiz.
Kendi çapımızda araştırmalarımıza, hazırlıklarımıza devam ediyoruz.
Stepne taşıyıcı konusu hayal kırıklığı oldu, başka bir çözüm üretme arayışı içindeyim, aslında onun haricinde kendimce yapmam gereken büyük bir hazırlık kalmadı. Haziran ayı içinde de ağır bakıma girecek aracımız, ondan sonra hazır gibi olacağız.
Sizden gelecek uyarılara da her zaman açığız.
Selamlar, sevgiler...
Burak Dirican
iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Yolunuz her daim açık olsun inşallah. Şimdilik bizlerde evi taşıdık yerleşme faslı devam ediyor. Araç toplanmaya başlıyor. Daha doğrusu ben elimden geldiğince toplamaya çalışıyorum. Gezi vs şu an hayal en fazla haftasonu tek gecelik kamp olabilir.
Uzun soluklu gezinize ön hazırlık için bir deneme yapalım derseniz ben ortada buluşmaya hazırım