gastumanna
şirket. L200. lastiksiz nereye kadar
Ynt: Yapmadan Dönme
kusura bakmayın isim belirtmeyi unutmuşum. iletim Cavid beye idi.
kusura bakmayın isim belirtmeyi unutmuşum. iletim Cavid beye idi.
sener.eren' Alıntı:Ama huzurumuz var. İnsanlar birbirine saygılı, kavgamız gürültümüz yok. Söylenenler çok doğru, şehirdeki bayanlar çok şanslılar ve diğer şehirlerimizdeki hemcinslerine nazaran çok daha rahatlar. Sakın bu sözümüz başka yere çekilmesin. Sinop' ta bir bayanın gidip de misafir olamayacağı bir mekan yok. Bayanlar için hususi kahvehaneler var. Gecenin bir saati sokağa çıktığınızda yürüyüş yapan, yol kenarında oturup laflayan teyzeler de şaşırtmasın. Trafik lambalarının olmadığı bir şehirde fazlasıyla bayan sürücü var. Cadde, sokak demeyip ulu orta ağzını bozan Sinoplu bir adama rastlayamazsınız. En azından Sinop' ta rastlayamazsınız. 16 yılda Sinop' ta birkaç kavgaya ancak denk gelmişimdir. Birkaç yıl öncesine kadar insanlar araçlarının anahtarını araçlarının üzerinde bırakıyorlardı, inanın abartmıyorum. Maalesef son yıllarda tek tük de olsa hırsızlık vakalarına rastlar olduk. Cezaevindeki mahkumların pek çoğu bu şehirden değiller, tıpkı hırsızlık vakalarının failleri gibi. Yarımadanın doğa güzelliklerini saymayacağım, yoksa inanın uzayıp gidecek.