Yapımına Başlayacağım Ducato Camper Aracımız için Yardım Fikir ve Önerileriniz?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan grjet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 96
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 25,352
Ynt: Yapımına Başlayacağım Ducato Camper Aracımız için Yardım Fikir ve Önerileriniz?

sayın(grjet)ramazan bey önce hayırlı olması dileklerimle,başarılar dilerim.saygılarımla kemal orhan

Etiketler
Ynt: Yapımına Başlayacağım Ducato Camper Aracımız için Yardım Fikir ve Önerileriniz?

teos' Alıntı:
Ramazan bey,
Karavancı sayısı arttıkça bundan en çok bizler mutlu oluyoruz, aileye yeni bireyler katıldı diye. Kaporta ve mekanik sorunlarını hallederek işe başlamanız çok yerinde.
Size kolaylıklar diliyorum.
Teşekürler Oğuz bey abilerin önerilerini dinlemenin faydası büyük.
kemal orhun' Alıntı:
sayın(grjet)ramazan bey önce hayırlı olması dileklerimle,başarılar dilerim.saygılarımla kemal orhan
Kemal bey çok teşekürler herkese hayırlı olsun :smiley:

Cuma günü Sn. Yusuf Aybek Kardeşim proğramı gereği Antalyaya gelmişti Hem yüzyüze görüşme imkanımız oldu hemde azda olsa bir sohbetimiz oldu Kendisine sizlerinde Huzurunuzda çok teşekür ederim.

DSC08532.jpg

Giresun'a da yolu düşer inşallah :smiley:

Bende Ramazan abiyi tanımaktan çok keyif aldım yakın ilgisine ve alakasına ben teşekkür ederim.

Bekir abi geçen yaz Giresun'a da geldik ama o zaman sizi tanımıyorduk bir dahaki sefere inşallah.

Yusuf kardeşim teşekürler. inşallah birdahaki sefere daha çok vakit ayırırsınız bize. :smiley:

mebraran kaplamanın üzerine folyolu taş yünü döşemek için gerekli malzeme adım bu günlerde tavandan itibaren elyaf döşeyip 8cm lik marin kontraplakla kaplamaya başlıyorum

DSC08531.jpg

DSC08530.jpg

Ramazan kolay gelsin, kontraların eğilmesini engellemek için işkence ile bir birine sıkmak iyi fikir, yinede dikkatli ol yamulmasınlar, en arkadi ile duvar arasına küçük bir tahta parçasından destek koyarsan daha iyi olur, işkenceleri her iş sonunda takmayı sakın unutma..

atiladi' Alıntı:
Ramazan kolay gelsin, kontraların eğilmesini engellemek için işkence ile bir birine sıkmak iyi fikir, yinede dikkatli ol yamulmasınlar, en arkadi ile duvar arasına küçük bir tahta parçasından destek koyarsan daha iyi olur, işkenceleri her iş sonunda takmayı sakın unutma..
Atilla abi senin bu dikkatliliğin taktire değer inanki. Nerden dikkat ettin hayret... Teşekürler dediğiniz gibi de yaparım mutlaka. :smiley:

Ramazan kolay gelsin.projeni aracın içersinde defalarca çiz ,ihtimal olan her yere ahşap karkas döşe ve nereye neyi döşediğini çizerek ölçülendir.dolap vs. montajlarında çok rahat edersin.

Rıfat abi teşekürler mutlaka bu senin denemelerinin bir sonucudur Elbette dikkat edeceğim Tekrar sağol...

Ramazan bey; karavanınınz hayırlı olsun. Merakla ve zevkle okuyordum, fakat aniden bilgilerin devamı kesildi. Umarım bir tatsızlık yoktur. Yapım aşamalarının kalan kısmının bilgilerinide bekliyorum. selamlar.

Ali Bey'e (a.yilmaz) katılıyorum; Ramazan Bey, umarım bir tatsızlık yoktur. :-\

Ali Bey, kamperinizi güle güle kullanın diyeceğim ama ruhsat için bekliyorsunuz sanırım. Dilerseniz bir başlıkta yavaş yavaş paylaşmaya başlamaz mısınız; merak ediyoruz (yaptınız mı yoksa yaptırdınız mı...vb)? :smiley: ;)

Selamlar.
Cavid Sezen
Akhisar'a beklerim.

Ali bey , Cahit bey öncelikle teşekür ederim. Allah'a şükür aksilik yok fakat durağan bir dönemden çıkmak üzereyim. sebebide iş güç karavanın yapımına vakit kalmadı ama tekrar başlamak üzereyim herkese saygı vesevgilerimi sunarım...

kolay gelsin olur böyle zamanlar :smiley:

Cavit Bey; İyi niyet ve temenniniz için teşekkürler. Aracım 2008 Citroen Jumper. Mart çıkışlı dolayısı ile henüz araştırma dışında bir şey yapmadım. Bende sizinle tanışmak istiyorum biliyorsunuz Balıkesirde yaşıyorum. İletişim bilgilerinizi aliyilmaz5@hotmail.com adresine yollayabilirseniz iletişim kurar sizinde uygun bir zamanınızda ziyaret etmek isterim.
Selamlar.

a.yilmaz' Alıntı:
Cavit Bey; İyi niyet ve temenniniz için teşekkürler. Aracım 2008 Citroen Jumper. Mart çıkışlı dolayısı ile henüz araştırma dışında bir şey yapmadım. Bende sizinle tanışmak istiyorum biliyorsunuz Balıkesirde yaşıyorum. İletişim bilgilerinizi aliyilmaz5@hotmail.com adresine yollayabilirseniz iletişim kurar sizinde uygun bir zamanınızda ziyaret etmek isterim.
Selamlar.

Her zaman beklerim; ileti gönderdim... :smiley:

Cavid Sezen

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,635
Kaydolan Son Üyemiz
maslow1988

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR