silvers' Alıntı:aynen öyle... 125cc likler böyleyse diğerlerini düşünün artık..
toshi' Alıntı:wr'leri diğer 125'liklerle karıştırmayalım o 2 zamanlı büyük abilerinin uysallaştırılmışı. Bende xt125 vardı daha önceden motorcu arkadaşın dükkana gelmişti bir tane deneme şansım olmuştu, aman aman diyorum wr oldukça torklu, güçlü (125cc segmentinde) yakışıklı bir motordur.
Performansı konusunda bir fikriniz var mı?İlkbaharda inşallah alacağım....Antalyada bir bayiide inceledim ama adam biraz ilgisizdi,motorun sesini falan duyamadık...kuroscu' Alıntı:bu wr 2 zamanlı deyil 4 zamanlı 15 hp güç üretiyor arazide birinde gördüm bi kaç kere yere düştü yerden kaldırmak için bi deneme yaptım oldukca agır araziye göre ve motoruna göre agır .genede benim 200 lük motorumla aynı güçte fiyatı uygun olsa alınır .hafif enduro için iyi
dr.hunter' Alıntı:Performansı konusunda bir fikriniz var mı?İlkbaharda inşallah alacağım....Antalyada bir bayiide inceledim ama adam biraz ilgisizdi,motorun sesini falan duyamadık...
Cevap için teşekkürler...Nacizane fikrim 6-7 hp. fazlası için iki kat para vermeye değermi bilmiyorum..WR250 ile KLX250 nin fiyatları yakın ancak yamaha 8-9 hp daha güçlü...Acaba WR250 dahamı mantıklı ?hasanahmet' Alıntı:Merhaba;
Arazide motor kullanan birisi olarka WR 125 i tavsiye etmeyeceğim. XT 125 'in motor blogunun su sogutmalı ve subap zamanlamaları iyileştirilmiş halidir. Arazide düz toprak yollarda yeterli gelebilir ancak en ufak bir kanallı yolda, rampada, çamurda baş belası olur. Sundugu tork arazi için oldukça yetersiz, ancak XT125 gibi Cross görünümlü bir şehir motorudur WR125. kötü demek istemiyorum, 1 sene XT125 kullandım ve halen o kadar keyif aldıgım bir motorum yok, ama araziye kesinlikle uygun değil.
Yerine tavsiyem Kawasaki KLX250. Arazide bir kaç rotada denediğim (o sıralar KTM 640 Enduro kullanıyordum, KLX250 takım arkadaşımın motoru idi. ), beni oldukça tatmin eden bir motor oldu. 2. elde 8.000-8500 dolayına bulabilirsiniz. Asfaltta da daha tatminkar olacakır.
Kesinlikle pişman olmazsınız.