Yamaha BWS 100 ile Çamur Zevki

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeeper Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 48
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,598

Etiketler
Ynt: Yamaha BWS 100 ile Çamur Zevki

motorsikletle aram gayet iyi.normalde 4x4 cüyüm.79 model cj5 imiz var.boş zamanlarımda canım motorsiklet sürmek istediginde yamaha bws 100 ümü kullanıyorum.günlük kullanımda tabiiki kask kullanıyorum ama bu yaptıgımız gezide kullanmadım.

CJ 5 YAKIT TÜKETİMİ NASIL VİNÇ KULLANI YORMUSUNUZ. LASTİKLERİNİZ ORJİNALMİ. ÖN DİSK FRENMİ ..HİDROLİK DİREKSİYON VARMI .. CJ GENLEDE FİİATLARI NE KADAR..

-Su ana kadar hiç lpg taktırmadık.o yüzden yakıtı cok fazla kullanıyor ama hakkını sonuna kadar veriyor.
-Vincimiz vardı söktük su anda yok ama birçok kez kullandım.
-Lastikler orj.mi derken orj.ölçüsünden bahsettiniz heralde su anda 2 çift lastigim var.biri7.50/16 lassa tr-70 traktor lastigi.digeri maxxis mudder mt tarzında lastik.
-Ön diskler orjinal.zaten 79 ve sonrasında diske gecildi.
-Hidrolik direksiyon mevcut ve bu cok buyuk kolaylık saglıyor.
-Genel olarak fiyatlarını bilemeyecegim.5.000 ytl yede bulabilirsiniz 40.000 ytl yede.bu aracta olan donanıma modeline v.s gibi farklı ozelliklere baglı olarak degisiyor..
Saygılar..

BEN ÇOK SORUN YAŞADIM. VE KULLANMIYORUM. CCJ 5 ÇOK BÜYÜK LASTİK VARDI..7 SEFER AKİSKESDİ. VE LASTİĞİN BÜYÜK OLDUĞUNDAN DOLAYI 2 YILDA MOTOR İSTEDİ.. BENİM EN ÇOK BEĞENİM. 1950 MODEL WİLLİS. 25 JEEP ÇOK DİK BİR YAMAÇA SÜRDÜK EN YÜKSEĞE WİİLİS TIRMANDI..WİLLİYE HASTAYIM. SUZUKİ WİTARAM VAR. AMA BEN BİRAZ ÇILĞINIM.ÇOKDİK YAMAÇTA ARAC. KAŞLIYOR.4X4 DE.

willys leri pek bilmiyorum ama ben tamamen cj hastasıyım ozellikle 5 ve 7 nin ve bu konuda fanatigimdir.yani üstlerine tanımam :D eger cok buyuk lastik taktıysanız aractata bazı modifiye işlemleri yapmanız lazım.Eger bunları yapmadıysanız basınıza gelenler normal.ben en buyuk 9.00/16 petlas traktor lastigi taktım.herhangi bir sorun cıkmadı.aracım zaten dusuk devir.büyük lastik takabiliyorum.bizim ekipte bitane cj var.ankarada toplandı herseyi sıfır olarak yapıldı.inanırmısınız bilmiyorum ama tam 4 kere motoru degişti.kaç kere ankaraya gitti geldi.bu işler heralde birazda sans işi :D

ŞİMDİLİK WİTARA KULANIYORUM.BEN BİRAZ ÇOK FAZLA ADRENALİN YAŞADIĞIM İÇİN. SUZUKİ SAMURAY FENA DEĞİL AMA KIŞIN SOĞUKTA KULANAMIYORSUNUZ.ADALU AMA BEN AMERİKAN ÇOK PROPLEM YAŞADIM 4 YIL JEEP SAFARİ YAPTIM.. ÇOK SORUN YAŞADIM. BIRAKTIM VİNÇ ALMAK İSTİYORUM BİLDİĞİN BİR MARKA VARMI..İYİ OLSUN

BrsTyLe263.jpg
BrsTyLe265.jpg
bi ara hem onunde hem arkasında aynı winçten vardı.

SİZ BAYA ARAC ÜZERİNDE OYNAMIŞSINIZ.. DEĞİŞİKLİK VAR..GÜZEL GÜNLERDE KULANIN..

teşekkürler.trophy içinde çok hazırlık yapmıştık ama iptal oldu.napalım canımız sagolsun.

KENDİM YAPIYORUM ÜLKEMİZ ÇOK GÜZEL KİMSENİN GİTMDİĞİ YERLERE GİDYORUM. STARMOTOR. RENT A CAR MOTORBİKE. İŞİ YAPIYORUM..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR