iksje
One Life. Drive It!
Ynt: Yamaha BWS 100 ile Çamur Zevki
İşte ruh bu ruh.. aynen devam. süpersiniz.
İşte ruh bu ruh.. aynen devam. süpersiniz.
hasanfb' Alıntı:Scooter=çamur hafif olduğu için saplanın tabi güzel olmuş ilk defa tanıştı sanırım çamurla scotter yükseltme kiti falan dişli lastik fena olmaz hani... Geçen istanbulda kayışdağına çıkmaya kalktımda scooterle yarıdan döndüm... kıştan kalma kanallara lastikler çok ufak geldi dönmek zorunda kalmıştım...
figo' Alıntı:Sizin gibi gençleri 4x4 görmek istiyoruz. Ordan bir ses 2 de stepme var diyor ama olmaz :
merhaba hasan abi.gercekten scooter surmek cok zevkli.ilk defa camurla bulusması degil.bizim burda cross cularla beraber geziyorum scooterımla.dunde yagmur yagdı degerlendirelim dedikhasanfb' Alıntı:Scooter=çamur hafif olduğu için saplanın tabi güzel olmuş ilk defa tanıştı sanırım çamurla scotter yükseltme kiti falan dişli lastik fena olmaz hani... Geçen istanbulda kayışdağına çıkmaya kalktımda scooterle yarıdan döndüm... kıştan kalma kanallara lastikler çok ufak geldi dönmek zorunda kalmıştım...
ömer abi normalde biz 4x4 cüyüz bu sene ben öss ye hazırlanıyorum 1 hafta kaldı zaten.1 hafta sonra esas kulvarıma donuyorumfigo' Alıntı:Sizin gibi gençleri 4x4 görmek istiyoruz. Ordan bir ses 2 de stepme var diyor ama olmaz :
inşallah bir gun beraber yaparız abi ama bizim gectigimz yerlerde senin xj gule oynaya gecer =)iksje' Alıntı:İşte ruh bu ruh.. aynen devam. süpersiniz.
jeeper' Alıntı:inşallah bir gun beraber yaparız abi ama bizim gectigimz yerlerde senin xj gule oynaya gecer =)
evet abi katılıyorum.hepimizin ortak amacı yardımlasmak beraber vakit gecirmek ve guzelce eglenmek =)iksje' Alıntı:Siz de güle oynaya kalırsınız o zaman.. Değişen birşey yok. Amaç gülmek oynamak zaten. Araç bahane.