Yalova - Sudüşen Şelalesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dgaempire Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 26
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,315

Etiketler
Ynt: Yalova - Sudüşen Şelalesi

Güzel ve bilgilendirici bir yazı olmul...Bende iki hafta önce yaptığımız gezi ile ilgili yazımı sizlerle paylaşmak isterim..

http://blog.pirasoglu.com/yalova-sudusen-selalesi-gezimiz.html

bu resimleri çeken veya yükleyebn arkadaş yalovalımı acaba onu merak ettim ayrıca yalovada görmeniz gerekenl yerlerin başında istikam tepe ve höyük tepe gelir istikam tepenin günü ayrı gecesi ayrı güzeldir hele orda bir sabah kahvaltısı inanın hiç biryere değişilmez

"Etrafimizi yaban okuzleri sarmis :S bir tanesi de ben cadiri acarken gelip burnunu dayamis kokluyormus.. "
Hocam orda onlardan çok var, yörüklerin inekleri, sabahtan akşama kadar hertarafı talan etme potansiyelleri var:smiley:
En son bende arabanın camında burun buruna gelmiştim :D

Paylaşımlar için teşekkürler arkadaşım güzel kareler. Diğer arkadaşlar içinde geçerli...

dgaempire' Alıntı:
Y

Cadirin fermuarini actim, bir elimde kamera,karsimda daha da garip bir durum. Gordugum seye once anlam veremedim.Once yuzume igrenc kokan bi hava vuruyordu.Sonra kendimi uzay kapsulunde gibi hissettim. Kocaman bir karadelik bizi icine cekiyodu..?
Etrafimizi yaban okuzleri sarmis :S bir tanesi de ben cadiri acarken gelip burnunu dayamis kokluyormus..

burun fotografi muhtesem :smiley:

Bu fotoğrafı çekilen burun ayı ahmetin burnunu hatırlatıyor. gerçi o Kırklareli civarında dolaşıyor ama o tarafada gelmiş olabilir.

burda gezen ,tırmanan,yüzen,,herkese imreniyorum birinin beni ayaklandırması lazım,size bakıp iç geçirmek sitemyiorum :-\

Sudüşen Şelalesi'nden bir kare..

IMG_4407.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR