Yalova - Erikli Yaylası Doğa Yürüyüşü (23 Kasım 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kaşif Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 32
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,142
Ynt: Yalova - Erikli Yaylası Doğa Yürüyüşü (23 Kasım 2008)

Damdan düşer gibi olacak ama ben de gelmek istiyorum. Fakat ben daha önce hiç böyle şeyler yapmadım, sadece yapmak istemekle yetindim kaldım. Ufkumu genişletmem lazım, dalga geçmezseniz gelirim :p
Bizim yazlığımız da var Çınarcık'ta. Doğası güzel yerleri var, biliyorum az çok.
Öyle işte.

Etiketler

Merhaba Yasmin,

Çok keyifli oluyor gelmeni tavsiye ederim. Daha önceki gezilerimize bakabilirsin.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=18458.0

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=17584.140

Evet kesinlikle gelicem. Çok hevesliydim, sonunda buldum kaynağını :smiley:
Teşekkürler

1. Erdal R. Tuna (E:R:T) Taksim
2. İlhan Dağdemir ( Demirhanilhan )
3. Bülent Çevik (TMK87 galaksisi dry5 gezegeninden)
4. Aytaç Sönmez (TMK87 galaksisi dry5 gezegeni uydusundan)
5. Canan ( Noramio )
6. Miraç
7. Y.A. (Jilaiya)
8. Bengü Akdemir

fırtına yağmur falan olacakmış pazar günü, etkiliyor mu bizi?

hehehee :smiley: ilhan seninle yürümde ayrı zevk beee :smiley: ama bu pazar yokum imalum kriz işin başında durmam lazımmm

sizi seviyom bensiz çok eğlenmeyin kıskanıyorum sonraaa:smiley:

Bu pazar havanın soğuk ve yağmurlu olmasi nedeniyle ..süper geçecek.. hazırım..her zamankinden daha hazırım.. çok hazırım..süper hazırım..iptal olmasını istemiyorum...iptal olacakca..olmasın..gidelim..yenide gidelim.. istiyorum.. soğuk ve yağmurda bir ormanda yürümedim.. geberene kadar yürümek istiyorum.. o kadar..

adrenilini tavam yapmıs biri..

kısaca...

DELİ ...

ben yağmura maruz kaldığımda cildimde yer yer kaşınmalar oluyor, keşke yağmasa demek zorundayım ne yazık ki :D

Hava durumuda her saat değişiyor bu sabah baktığımda cok yağmurlu göstermişti şimdi hafifi yağmurlu gösteriyor akşam oslun bakalım belki güneşli gösteriri siz her ihtimale karşı mayolarınızıda yağmurluklarınızıda alın :D

Ne ıptal mi? ...Yine mi? Ikı damla yagmur yagacak ve bıraz sert ruzgar esecek dıye. Hey benım havadan nem kapani sudan korkan ve ruzgarda ucan halkım. Çıtı pıtı kırılan kırılgan ahalim. Ne isiniz dagda bayırda o zaman?
Krndımız gidelim. Erdal abi ve Mirac nın arabası var. Atlayıp gidelim. Onlar zaten cılgınlar. Bu Mesaja olumlu cevap yazarlarsa neden olmasın?

Hastayım ama dağları geçer, engınlere sıgmam tasarım.

Deli hasta...

Eger biz kendı arabalarıöız ıle gıder ısek, vaput olmasada yola devan ederız. Eger bu haftasonıu bunu yapmaz ısek bır sonrakı hafta sonu yapabılırız. Ana ben zor olnı isyıyorum. Kar,yagmur, çamur ve ruzgar yada furtuna ce soguk...hapsı bu hafta sonu mevcut.

Delıkanlı aranıyor. Delıkanlılar aranıyor..

Cevap..

ve Mazeretler...

KİMSE TEKLİFİM ER CEVAP YAZMAMIS..SANIRIM BU HAFTA İÇİN BU OLMAZ. NE BİLİM. BENDEN BASKA HEVESLİ KİMSELER YOKMUS GİBİ GELDİ BANA..:d..YANLIŞ OLMADIĞIMI BİLİORUM.. YAPTIĞIM DELİLİKTEN DOLAYI GURUR DUYUYORUM.

HASTAYIM..FECİ HASTAYIM..İKİ GÜNDÜR UYUMUYORUM..UYUYAMAYORUM . AMA GİTEMEY ÇOK HEVESLİ İDİM.. VS VS. ÖLEDE KALACAK..
HERKESE SAYGILAR..

EN KISA SÜREDE GÖRÜSÜRÜZ..

kANKİ HANİ PARAMDA YOKTU ..EĞER YÜRÜYÜSE GİTSE İDİM..AY SONUNA KADAR ...BİR ARKADASIMDANBORÇ ALIPBİR HAFTA YASAYACAKTIM..İYİDE OLDU BİR YERDE..AMA FECİ BİR HAVADA ERİKLİ GİBİ BİR PARKURDA YÜRÜMEYİ VE SELALEİN DAHA GÜR AKISINI İZLEMEYİ TERCİH EDERİM YİNEDE. GLECEK HAFTA SONNA BİRSEYLER YAPMAYI DENEYELİM ..

DELİ HASTA..

BASIM ÇATLAYACAK GİBİ YA..SAAT KAÇ OLDU HALA GÖZÜMÜ KAPATAMIYORUM..:(

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,759
Kayıtlı Üye Sayımız
166,575
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR