siz inerken ben ducato kamper karavan ile çıkıyordum , sizi gördüğüm de bravo gençlere ( 3 bisikletliydiniz ) demiştim
Merhaba biz iki bisikletliydik ama olabilir çok fazla inen çıkan oldu.siz inerken ben ducato kamper karavan ile çıkıyordum , sizi gördüğüm de bravo gençlere ( 3 bisikletliydiniz ) demiştim
Teşekkürler. Mosso Legarda 1721 modeli bendeki maşasız model. Bisiklet konusunda çok bir tecrübe ve bilgim yok. Kullandığım bisiklet işimi görüyor ama 2.el olarak aldım arka rubleyi yokuş performansı için değiştirdim sadece. Şu an gayet işimi görüyorTebrik ederim, güzel paylaşım olmuş... Kullandığınız Bisikletler hangi marka/model.. Ne tavsiye edersiniz, ben bianchi nin rcx 629 almayı düşünüyorum.. Tșk
gayet güzel bir kamp olmuş. izlerken zevk aldım. paylaşımlarınızın devamını bekliyorum.Teşekkürler. Mosso Legarda 1721 modeli bendeki maşasız model. Bisiklet konusunda çok bir tecrübe ve bilgim yok. Kullandığım bisiklet işimi görüyor ama 2.el olarak aldım arka rubleyi yokuş performansı için değiştirdim sadece. Şu an gayet işimi görüyor