Yalitim ? Yardim ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan BAG Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,678

BAG

bayramaliguler34
Yer
İSTANBUL
Web
www.youtube.com
MERHABA ABİLERİM BÜYÜKLERİM

2005 MODEL TRANSPORTER ARACIMI YAKINDA SÖKMEKTEYİM SÖKMEDEN YALITIM İŞİNE GEÇİP MALZEME ALMAK İSTİYORUM
SÖKTÜKTEN SONRA
İLK OLARAK BİZOFOLU DEMİRE YAPIŞTIRMAMMI GEREKİYOR
DAHA SONRA CAM YÜNÜ ALIP TEKRAR BİZOFOL LE KAPATMAK İSTİYORUM
BİRLEŞTİRİCİ BANTTA KULLANACAĞIM İYİ BİR YALITIM OLURMU SİZCE

Bende yalıtım konusunda araştırmalar içinde iken yeni bir başlık açmayayım.
Cam yünü güvenli gelmiyor bana. alternatifleri araştırıyorum bende..

Cam yünü çok etkili evet , ama bir süre sonra sarsıntıdan tozlaşıyor ve nemlenirse özelliği kayboluyor diyorlar.

Cam yünü ve taş yünü vücuda değerse tahriş ediyor ve ciddi bir kaşıntı yapıyor. Araç izolasyonunda bence bu tarz ürünleri kullanmayın.

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tercih elbette sizin, bizofol görüntü olarak iş yapar gibi durmuyor ancak çok güzel bir malzeme. tek başına yeterli olur. yeterli görmezseniz çok katlı yaptırabilirsiniz.

zaten ilk kat bizofol tekrarında cam yünü oda folyolu çift kat folyolu ardından tekrar bizofol bir malzemem daha var folyolu oda yapışkanlı çok iyi dediler ses ve ısıda umarım böyle kat kat iş görür

zaten ilk kat bizofol tekrarında cam yünü oda folyolu çift kat folyolu ardından tekrar bizofol bir malzemem daha var folyolu oda yapışkanlı çok iyi dediler ses ve ısıda umarım böyle kat kat iş görür

Bu şekilde üç kat izolasyon kaç cm oluyor.
İş göreceği kesinde çok kalın olur gibi geliyor.

Bu şekilde üç kat izolasyon kaç cm oluyor.
İş göreceği kesinde çok kalın olur gibi geliyor.

zaten aracın alt zemininde yer var boşluk eski döşemleri söktüğümde anladım
burada paylaşım yaparsam görürsünüz bu pc bana ait değil telefonumdada kayıtlar yok
umarım bir gün burada detaylı atarım
denk gelirse paylaşmak isterim nasıl olduğunu
temennim iyi olsun sağlam olsun

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR