Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Corolla da ters ama pompanın yanında sola doğru üçgen ok var.. Japon yapmış ;D
CJ'de Fuel yazıyor... zaten sık sık doldurduğun için unutman mümkün değil...
;D ;D ;D ;D
Hiç unutmuyorum Igneada'da ben 55lt yi bitirmiş ilk(!) Jerry Can'i boşaltırken Ugur Abi çeyrek depodaydı : Neyse şimdi 20lt'den 14lt'ye düşecek yakıt 8)
Her aracın farklı olabilir,bazılarında ok,bazılarında hortum yeri,bazılarında gösterge tablosunun sağında veya solunda oluşu ama birşekilde belirtilmiştir.Koltuk veya torpidonun altından açma tuşu olanların üstünedeki resmede dikkat edin.
arabayı ilk aldığım gündü. benzinliğe yanaştım. önceki aracımda sol taraftaydı(ranger). o alışkanlıkla soldan yanaştım. fakat deponun kapağını nasıl açacağım konusunda hiçbir fikrim yoktu. sağolsun, pompacı arkadaş koltuğun hemen sol alt tarafından mandalı çekiverdi.
yabancı bir arabaya binip pompaya yanaşırken önce mandalı arıyorum. bulursam hemen açıyorum. dikiz aynasından bakıyorum, kapak hangi taraftan açılmışsa, o yönden yanaşıyorum