Yakında Gc Ailesi'ne Katılıyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Burakbekar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,833

Burakbekar

Kamp I
Herkese merhabalar.

İsmim Burak. İnşaat Yüksek Mühendisi ve Beşiktaş J.K. kongre üyesiyim. Aynı zamanda 7000 üyesi bulunan kartutkusu.com kayak kulübü yöneticisiyim.

Sitenize, Allah nasip ederse almaya kesin olarak karar verdiğim GC 2003-2004 2.7 CRD için araştırma yaparken rastladım.

Bu araçla ilgili tüm konuları okudum. Kim ne yazmışsa herkese teşekkürler. Ciddi anlamda faydalı bilgiler edindim.

Sizlere danışacağım birkaç konu olacak. Nelere dikkat etmem gerektiği vs. hepsini biliyorum. Sorularım bunlar değil.

Sitedeki yazılardan aklım karıştı. Neden? 4.7 benzinli mi almalıyım konusunda.

Senede 10-15bin km yapıyorum. Yüzde 80'i şehiriçi.

Bazı arkadaşlar 2.7 CRD ile 4.7 benzinli arasında 15-20bin TL gibi farklar var demişler. Ben sahibinden.com'da araştırdığım üzere bu kadar çok ciddi bir fark yok benzer yıl ve km'deki iki farklı model arasında.

Yakıt, vergi ve bakım masrafları dahilinde, alacağım aracı 3-4 sene civarı kullanacağım ve yaptığım yıllık km baz alındığında 2.7 CRD mi yoksa 4.7 benzinli mi tavsiye edersiniz?

2.7 CRD için ayırdığım bütçem 40bin TL civarıydı. Tabi 4.7 düşünülecek olursa bütçenin azalması gerekiyor sanırım vergi olayını dengelemek için.

2. sorumda KM ile ilgili. Yetkili servise götürüldüğünde KM ile oynanıp oynanmadığı kesin olarak belli oluyor mu? Yoksa çok iyi oynamalarda gözden kaçabiliyor mu?

Şimdiden çok teşekkürler.

Etiketler
Ynt: Yakında Gc Ailesi'ne Katılıyorum

Merhaba arkadaşlar, birkaç gün içerisinde aracı almam gerekiyor. Ancak halen 2.7 CRD ve 4.7 arasında kararsızım. İki modelden de şu anda görüştüğüm kişiler var.

Bu konu ile ilgili başlık bulamadım. Yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim..

Merhaba arkadaşlar, aracı aldım.

2001 model 4.7.

235.000 KM'de.

Akşam bir başlık açıp resimleri basacağım ve 2 günlük fikirlerimi yazacağım ama yine kimse cevap vermeyecek diye çekiniyorum :smiley:

Sevgili Burak,

Öncelikle aramıza hoşgeldin. Yeni aracın hayırlı olsun. Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.

Konu başlığı henüz farkedilmemiş olabilir. Biraz sabırlı olmak lazım. Hele birkaç resim yüklersen mutlaka cevaplar gelecektir. Ben LRci olduğumdan yorum yapamayacağım.

Selamlar
Efe

EKARAIS' Alıntı:
Sevgili Burak,

Öncelikle aramıza hoşgeldin. Yeni aracın hayırlı olsun. Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.

Konu başlığı henüz farkedilmemiş olabilir. Biraz sabırlı olmak lazım. Hele birkaç resim yüklersen mutlaka cevaplar gelecektir. Ben LRci olduğumdan yorum yapamayacağım.

Selamlar
Efe

Hoşbulduk. İlginize teşekkürler.

Fotoğrafları akşam eklemeyi düşünüyordum ama hava karardığı için artık yarın çeker yüklerim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Geri