Yabancılar Şimdi de Dağlara Talip

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erthem Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 17
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,729
Ynt: Yabancılar Şimdi de Dağlara Talip

ben de ülkemiz topraklarının yabancılara satışına iyi bakmıyorum ama acaba yabancı ülkelerden yer alan zenginlerimiz bu konuda ne düşünürler onu da merak ediyorum

Etiketler
Ynt: Yabancılar Şimdi de Dağlara Talip

konuş konuş sonuç sıfır.çok defalar yasakladınız da beni elinize ne geçti.belki sert bir tarzda yazıyorum ama bu işe karşı çıkanlara soruyorum.
1-kullandığınız arabaların markası nedir ve kaç tanesi türk
2-kullandığınız giysi,kamp malzemesi,vs vs kaç tanesi türk
3-kaçımız kendi işimizi yapıyoruz ve hadi bir ortaklık kuralım desek kaçımız yanyana geliriz
4-en değerli şey zaman olduğu halde kaç saatimizi boş geçiriyoruz hesapladınızmı.
şimdi bu yazdıklarımdan sonra yine yasaklanırım ama olsun belki birgün içinizden birine doğru yolu göstermiş olurum.(benim doğru yolum değil)söz konusu olan
sadece şunu söylüyorum gerçekten ama gerçekten ülke ve gelecek adına bişeyler yapın.hiçbişey yapamıyorsanız bir şişe şarap alacağınıza bir ağaç alın ve bulduğunuz yere dikin ki dikili bir ağacım var dediğinizde kendinizden emin olun.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR