Yabancı Pullarda Atatürk

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan AYDURAN Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,705

AYDURAN

Zirve
Yer
İstanbul / Maltepe
ShowLetter.jpg

ShowLetter-1.jpg

ShowLetter-2.jpg

ShowLetter-3.jpg

ShowLetter-4.jpg

ShowLetter-5.jpg

ShowLetter-6.jpg

ShowLetter-7.jpg

ShowLetter-8.jpg

ShowLetter-9.jpg

ShowLetter-10.jpg

ShowLetter-11.jpg

ShowLetter-12.jpg

Ynt: Yabancı Pullarda Atatürk

Mustafa Kemal Atatürk, batılılar tarafından sömürülen birçok ülkenin sömürgelikten kurtulmak için örnek aldığı bir devlet adamı, asker, önder daha da önemlisi devrimcidir. Değerini bir biz anlamıyoruz, anlayamıyoruz...

Sevgili Atamızın görüntülerini, bizlerle paylaştığın için teşekkür ederiz. Atatürk fotgraflarından oluşan bir albümüm var. Mümkün olsaydı bunlarıda o albüme eklemek isterdim.

Sevgili Açıl,
Atamızla ilgili olumlu görüşlerinize katılıyorum. Değerini bir bir biz anlamıyoruz, demişsiniz. Bugün, her türlü dış ve yobaz iç baskıya rağmen sizin ve benim gibi onun değerini bilenler olmasaydı, bugün, dimdik ayakta olamazdı Türkiyem. Bizim gibi düşünen milyonların sesleri yükseldiğinde, anti Atatürk'çülerin kaçacak yer bile bulamayıp, Atatürkcü kılığına büründüklerini görmüyor musunz? Daha birkaç gün önce, Anıtkabir'i ziyaret edebilmek için gelen milyonları görmedik mi? Bu kadar karamsar olmayınız lütfen. Sömüren ülkelerin, en büyük politikaları parçala, böl, yut uygulamasıdır. Bu ülke bir zananlar, sağcı-solcu, laik-dindar, türk-kürt, aleve-sünni ve benzeri politikaları uygulayarak ülkemizi parçalamak için çok büyük çaba gösterdiler. Hala da bu uygulamaya devam ediyorlar. Bize düşen, onların iğrenç tuzaklarına düşmeden, tüm halkımızın ele ele vererek, atamızın gösterdiği yolda ilerlemektir. Söylenecek daha çok şey var ama yerimiz kısıtlı. Kalın sağlıcakla.

çok etkileyici bir kez daha gurur duydum.teşekkürler..

bu fotoların dünya tarihinde bir ilk olduğunu biliyormusunuz ilk kez bir ülkenin cumhurbaşkanının resimleri değişik ülkelerin pullarına basılmış

Pul kolleksiyonu yapan biri olarak şaşırdım bende bunlardan yok ama tam tersi var demekki tüm dünya ülkeleri liderleri için geçerli.
Cep telefonuna çektiğim bir sözü de sizlerle paylaşmak istedim.

[attachment=1]

Atatürk ün sözü.jpg

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,904
Kayıtlı Üye Sayımız
166,706
Kaydolan Son Üyemiz
Ayhnn

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR