blacklotus
Ozan
Alıntı yapınca okunmamış sanırım. Dunlop Japonmuş galiba yazmışsınız. Dunlop, Goodyear firmasına ait diye biliyorum.
sonunda Cooper 225/70R16 103T Discoverer AT3 Owl 4x4 Off Road lastği aldım
Buzlu yollarda at lastikler kar lastikleri kadar başarılı sayılmazlar. At lastikler genellikle asfalt ve basit arazi için kullanılan bir tür. Karda kar lastiği ilk tercih olmalı.Peki bu at lastikler karda kışta şehir içinde kar lastiği performansı gösterir mi ?
Kiş geldiğinde millet bi bdgoodrich at alma sevdası sarıyor hatta benide öyle o zaman buda çok doğru değilLastikleriniz hayırlı olsun. Bende sömestr tatilinde bf alacağım nasipse. Kumsalda deniz kenarı epeyce zorlayıcı olacak lassa yokohoma tercih etsem lastikten diyeceğim kendime laf söyletmeyeceğim en iyisi bf alıp lastik argümanından da kurtulmak
Buzlu yollarda at lastikler kar lastikleri kadar başarılı sayılmazlar. At lastikler genellikle asfalt ve basit arazi için kullanılan bir tür. Karda kar lastiği ilk tercih olmalı.
bana göre göterirPeki bu at lastikler karda kışta şehir içinde kar lastiği performansı gösterir mi ?
önce bende yokohama alacaktım ölçü bulamadım o yüzden coopere yöneldim bf ile arasında bayağı bi fiyat farkı var bf den sonra gelen marka cooper diye tercih ettim.Lastikleriniz hayırlı olsun. Bende sömestr tatilinde bf alacağım nasipse. Kumsalda deniz kenarı epeyce zorlayıcı olacak lassa yokohoma tercih etsem lastikten diyeceğim kendime laf söyletmeyeceğim en iyisi bf alıp lastik argümanından da kurtulmak
Buzlu yollarda at lastikler kar lastikleri kadar başarılı sayılmazlar. At lastikler genellikle asfalt ve basit arazi için kullanılan bir tür. Karda kar lastiği ilk tercih olmalı.
ben zaten at almak için epeydir araştırıyordum kışa denk geldi iyide oldu kanatindeyimKiş geldiğinde millet bi bdgoodrich at alma sevdası sarıyor hatta benide öyle o zaman buda çok doğru değil