Xj Sis Far Önerisi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Tristrann Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,921

Tristrann

Ana Kamp
Merhabalar,

XJ aracıma sis farı taktırmak istiyorum ancak sorun şu ki aracımın orjinaline sadık kalacak şekilde uygun bir sis farında karar kılamıyorum.

Zevk meselesidir eyvallah ancak bu yeni çıkan ledli süslü farları benim dedeye yakıştıramıyorum.

Siz değerli dostlar eğer eski tip sis farı olanlar araçlarını paylaşabilirse ya da öneride bulunabilirse çok mutlu olurum.

Selam ve Saygı ile.

Etiketler
SİSİ TAKMAK İSTEDİĞİN YERE YERE GÖRE FARKLI ORNEKLER VAR NETTE
TAVANA TAKMAK İSTİYORSANIZ 4 ADET VEYA 5 ADET KARE XJ LER DE GÜZEL DURUYOR KENDİ ARACIMIN RESİMLERİNİ EKLEDİM ÖRNEK OLMASI İÇİN

IMG-20160907-WA0000.jpeg

06 JP 181 (8).jpg

20150117_083039.jpg

20150131_215250.jpg

13331067_10154230386977417_3216712648823746510_n.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

SON KONULAR

Geri