XJ İçin Jant ve MT Lastik Arıyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan AXE Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,290

Etiketler
Ynt: XJ İçin Jant ve MT Lastik Arıyorum

AXE' Alıntı:
xj me jant ve m/t lastik arıyorum

konunun yeri burası değil ama....
maslak oto sanayide 1 . kısımda özkanlar rot balans var fiyatları oldukça makul jant için araştırın derim
bi marka model yada ölcü belirleyin önce ;)
hoşgeldiniz

AXE' Alıntı:
teşekkür ederim. Siteye alışmaya çalışıyorum..

sorun değil
bence önce yükseltme yapıcakmısınız yapıcaksanız kaç inç
ona göre lastik ve jant ebadı veya aynı jant mı kullanılıcak
lastik için marka model
belirlemelisiniz
bende 2 ay önce pek bilgim yoktu ama forumda geze geze insan alışıyo
kolay gelsin

selamlar,
yükseltme yapmayacağım üzerinde şu an 255/70/15 lastik var, av ve doğa gezileri için üzerindekiler uygun değil, o yüzden M/T lastik arıtorum. Ebatta 30/9,5/15 olabilir fazlası sanırım aksları zorlar

32" üstüne çıkmadığınız sürece akslarınız kurtarır, genel tecrübeler bu yönde. Standart ölçüsü 220/70/15 olmalı. Ancak çamur lastikleri + büyük ebat yakıt tüketiminiz anormal oranda artar standart haline göre. Bu arada standart halinin de 30x9,5x15 kurtaracağını sanmıyorum. 2" gibi bir yükseltme yapmadan arazide sorun yaşarsınız.

Öncelikle teşekkür ederim, XJ ye bir hafta önce sahip oldum, diğer xj lere oranla benimki yükseltme kitli gibi, araç yüksek duruyor ,eminde değilim,üzerinde şu an 255/70/15 lastik var. Deneme gezisinde bir sıkıntı çıkarmadı ve aracada inanamadım zaten. 4x2 modunda geçmediği yer kalmadı 4x4 e geçirememiştik,meğerse vakum borusu yerinden çıkmış,oda tecrübe oldu. Alakanıza tekrar teşekkür ederim.

sıfır isterseniz
31x10.5x 15 federal marka m/t lastik sıfır amlabjında
850 tl
16 jant var cragar marka krom jant onlarda sıfır kutusunda
4 tane 850 usd
532 661 80 10

255 / 70 / 15 in çapı 29.05 inch - 737.87 mm.dir. 30x9,5x15 in çapı 29.99 inch - 761.74 mm.dir. 30x9,5x15 241mm kalınlığa sahiptir. 1 cm daha yüksek olur ve sürtme yapmaz sanırım. Ancak 31*10,5*15 2" ile bile bir yerlere sürter...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,683
Kayıtlı Üye Sayımız
166,530
Kaydolan Son Üyemiz
hekimogluyasin52

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR