Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Abi senin bagajin cok buyuk ve kaba. Ben daha ufak daha sade bisey istiyorum. Aracin sporlugunu bozmucak bisey. Yigit bey aracimi mart ayi gibi aldim acikcasi biraz hor kullanilmis benden once ancak km si dusuktu. Ben on takimlari arazi sanzimaninda bi dislisi motor, diferansiyel, saziman yaglarini degistim. Genel bi bakimdan gecirdim. Acikcasi yaptirdigim yerlerden hicbi sorun vermedi. Surus olarak keyifli bi arac ve cok guclu. Ancak icerisinde yayla gibi bi genislik beklemeyin. Bizim arkadaslar genelde iri kiyim olduklari icin arkaya binmeye zorlaniyolar. İcerisi cok genis olmayan ama zevki tadi ust duzey bi arac bence. Pisman oldunz mu diye sorarsaniz hic pisman degilim. Bu is bi hastalikmis gercekten bunu onceden soyleyenleri daha iyi anliyorum.
Islevsellik acisindan bilincli sekilde bu boyutlarda tasarladik, hem tum kamp gereclerini tasimasi (biliyorsun bagaj kucuk) hemde uzerinde yatilmasi hesaplaninca boyle oldu
goruntu icin alicaksan kucukleri hesapli fiyatlari makul 2.el almana gerek yok bence bi model cikarip becerikli bi demirci buldunmu arac olculerine gore yapilir.
Selamlar saygilar
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi