Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: xj 300.000km yı asmıs ise problem cıkartırmı??
anladığım kadarıyla xj de bu kilometre bişey deyil eyer araç bakımlı kullanıldıysa motora baktırın sorun yoksa bu km normaldir, yani motor iyiyse sorun yoksa bi bu kadar daha götürür.
ufak tekef bakımlarla düzgün kullanılmış ve hararet yaptırılmamış motor bence sorun yaratmaz kullanırken. ancak otomatik vitesten korkardım önce ben olsam.
Bu baktığınız araç benim araç şimdiki hali ise daha farklı ben düz vites tercihimden satıyorum yoksa satılacak araç değil...Motorundan şanzımanına kadar garantili..YÜrürü ve kaportası 10 sene sorun çıkarmaz her şeyi sıfırlanmış...58798836 nolu ilan sahibinden com,daha ayrıntılı bilgi için...
hayırlı satıslar dılerım..
şimdilik cok fazla butce ayırmadıgım ıcın yuksek kalıyor bana..
arastırmalara devam edıyorum..
xj bulmak zorlasıyor olmadı zj bakıorum artık hangısı nasıp olursa.
Hararet görse bile tamir edildiği sürece 1.000.000 km garanti.Bu aRACIN MOTORU ÇALIŞTIKCA ÖMRÜ UZAR.
bu araçlarda devirdaim pompası,radyatör sıkıntıdır. gerisi hikaye.Düşük devirde yüksek torq ve efsane motor.4.L 193 beygir.
dizel motoru hakkında bilgim yok ama benzinlisi en az 650.000 mil veya 1000.000 km yol kat etmiş araçlar internette var.
Güle güle kullanın.
arkadaslar xj malesef olmuyor
anlasamadık ancak zj var son bıtane onun peşindeyım kısmet artık....
heralde 5.2 mototrlardada km problem degıldır dıe dusunuyorum.
saygılar..