xj 300.000km yı asmıs ise problem cıkartırmı??

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan deff g4 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,981

deff g4

Ana Kamp
arkadaslar xj bakmaya gıdıcm bugun,
ancak kmsi 300.000 miş bakmadan servıse gostermeden tabıkı bıseyler soylemek zor ama,
bazı markalarda motor omru bellı sınırlarda..
90 model xj ıcın 300.000km sizce neler yasatır?
saygılar..

Etiketler
Ynt: xj 300.000km yı asmıs ise problem cıkartırmı??

anladığım kadarıyla xj de bu kilometre bişey deyil eyer araç bakımlı kullanıldıysa motora baktırın sorun yoksa bu km normaldir, yani motor iyiyse sorun yoksa bi bu kadar daha götürür.

ufak tekef bakımlarla düzgün kullanılmış ve hararet yaptırılmamış motor bence sorun yaratmaz kullanırken. ancak otomatik vitesten korkardım önce ben olsam.

[attachment=1]

gonul soyle guzel bır xj ıle camurlara gırmek...
dun baktım araca jeep degılde yelkenlı gııydı ruzgar nerden eserese o yone gıdıodu kafasına gore..
ön takım bıtıktı,sofor koltugunun mekanızması sız oturmazssanız calısıo yoksa gucu yetmıo..
sag kapıda cam acma dugmesı yoktu..
on gogusten ıcerı su gırmıstı...(boyle bır sıkıntı sadece deenderlarda oluyo dıe tahmın edıodum)..
cuurkler coktu..
motor yag kapagından sızıntılar vardı..
baya ıs cıkartıcagı ıcın vazgectımm...

bugun ve yarın xj ve zj bakıcam ıkı arac daha var bakalım hayırlısı..

56800323goj.jpg

Bu baktığınız araç benim araç şimdiki hali ise daha farklı ben düz vites tercihimden satıyorum yoksa satılacak araç değil...Motorundan şanzımanına kadar garantili..YÜrürü ve kaportası 10 sene sorun çıkarmaz her şeyi sıfırlanmış...58798836 nolu ilan sahibinden com,daha ayrıntılı bilgi için...

hayırlı satıslar dılerım..
şimdilik cok fazla butce ayırmadıgım ıcın yuksek kalıyor bana..
arastırmalara devam edıyorum..
xj bulmak zorlasıyor olmadı zj bakıorum artık hangısı nasıp olursa.

Teşekkür ederim inşallah gönlünüze göre bulursunuz...

Hararet görse bile tamir edildiği sürece 1.000.000 km garanti.Bu aRACIN MOTORU ÇALIŞTIKCA ÖMRÜ UZAR.
bu araçlarda devirdaim pompası,radyatör sıkıntıdır. gerisi hikaye.Düşük devirde yüksek torq ve efsane motor.4.L 193 beygir.
dizel motoru hakkında bilgim yok ama benzinlisi en az 650.000 mil veya 1000.000 km yol kat etmiş araçlar internette var.
Güle güle kullanın.

4 litre hacimli düz 6 silindirli bu motora istesenizde 300 bin km de problem çıkartamazsınız. yeterki tamamen yağsız bırakmayın.

Selamlar,

arkadaslar xj malesef olmuyor:(
anlasamadık ancak zj var son bıtane onun peşindeyım kısmet artık....
heralde 5.2 mototrlardada km problem degıldır dıe dusunuyorum.
saygılar..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,875
Kayıtlı Üye Sayımız
166,661
Kaydolan Son Üyemiz
Necmierdan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR