X5'in Hazin Sonu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ommg Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 37
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,413

Etiketler

Ynt: X5'in Hazin Sonu

arkadaşlar 4 çeker mahkemesi için yönetim kurulu listesini açıyorum isteyen kayıt yaptıra bilir......... :D :D :D ;D ;D ;D ;D ;D

1 BAŞKAN ..............................................................
2 BASKAN YRD ..............................................................
3 KATİP ..............................................................
4 ŞAHİT ..............................................................
5 AĞAÇ ..............................................................
6 WİNÇ ..............................................................
7 WİNÇ Cİ........... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

rescueteam' Alıntı:
arkadaşlar 4 çeker mahkemesi için yönetim kurulu listesini açıyorum isteyen kayıt yaptıra bilir......... :D :D :D ;D ;D ;D ;D ;D

1 BAŞKAN ..............................................................
2 BASKAN YRD ..............................................................
3 KATİP ..............................................................
4 ŞAHİT ..............................................................
5 AĞAÇ ..............................................................
6 WİNÇ ..............................................................
7 WİNÇ Cİ........... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
İyi fikir ;D ;D ;D ;D

o jiple denizde ne işi varmış... kaç jip kurtulur sulu denzli kumdan zaten :smiley: akıl versin adama :smiley: sadece para verince böle oluyo demekki :smiley:

Madem Off Road'a meraklısın niye x5 aldın :D git bi grand cheeroke veya disco al çek baştan aşşağıya modifikasyonu off road'a hazır hale getir bin :D Ne insanlar var yaaa bizde para yok biz şöyle böyle hayal kuruyoruz millette para var, akılsızlığını örtemiyo :D

amca hakkını vermiş beyler x5 in şimdi eğri oturup doğru konuşalım bu dayı gibiler olmasa bmw servisleri 10 euro yu kimden tahsil edecek bakım masrafı olarak yahuu çok komik adam yaaa beyaz pantolon la indi bakıor nasıl 4x4 sün gecen 82 model jeep gördüm kapısı penceresi bilem yok oo gidiyorda tekinojik harika makina gimitor diye hayıflanmıştır

Madara olduğuna mı yansın, X5 ' in gittiğine mi ? Tuzlu su kanser gibi arabanın her yerine işledi, zor ifla olur artık.

adamın x5 le denize girdiği sahil Antalya çaltıcak sahili eskiden çok giderdik yüzmeye ama arabayla girmek hiç aklıma gelmedi ;D

Benxe sorun X5 de değil çünkü üzerinde performans lastiği var, o lastiklerle o arabanın kumsaldan geçerek denizin kenarına kadar gitmesi bilr mucize :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR