X5'in Hazin Sonu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ommg Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 37
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,413

Etiketler

Ynt: X5'in Hazin Sonu

bu tür araclara sahip abiler sanırım hem otobanda rüzgar gibi eseceklerini hem de arazinin en kralını yapacaklarını sanıyorlar galiba
bizi de hiç anlamıyordur onlar snorkel, büyük ve dişli lastik, vinç ne gerek var falan diyolardır:smiley:
bekledim videoda bi cj, deff yada toyota gelsin çıkarsın diye olmadı:smiley:

herkese iyi haftasonları iyi tatiller ve saygılar

Plakası: 34EF925
Markası: BMW
Modeli: 2008.
Sahip Belge Tarihi: 30.06.2008.
Tescil Birimi: AVCILAR
Renk 1: SİYAH

google yazınca yapılan yorumları görmenizi tavsiye ederim
ilginç olan hava günkük gülistanlık araçdan çıkan bayan kazak giyiyo aracı iten arkadaşlar denize giriyo :smiley:)

evedilaz' Alıntı:

ilginç olan hava günkük gülistanlık araçdan çıkan bayan kazak giyiyo aracı iten arkadaşlar denize giriyo :smiley:)

Google da plakayı yazıp arattırdım, yorumlar gerçekten süperr ;D ;D ;D

yazık o x5e kesinlikle hak etmiyor öyle bir sahibi olmasını
bence bir çift öküz ve kağnı lazım x5 yerine o bayır gülüne
ben bmw yetkililerinden olsam kesinlikle müdahele ederdim alırdım geriye o aracı birdahada mahkeme kararıyle bmw nin yanına yaklastırtmazdım.

Kimileri parayı bayaa kolay kazanıyor anlaşılan ??? adam ayak bileği hizasındaki sudan çıkaramadı diye de ayrıyeten hayıflanıyor BMW'ye de demediğini bırakmıyordur

Parayı kolay kazanıyor olabilir doğru, ancak benim x5'im var her haltı beceririm zihniyeti adamı bitirir böyle

Arkadaşlar adamcağıza sallamayın, bütün suç BMW de.Adamlar bozuk araç üretmişler yani tamamiyle üretim hatası ;D ;D ;D

phobios' Alıntı:
Lastiklere dikkat.

Sayın phobios bu lastikler desensiz olduğu için kumda daha iyi performans verirler ve eşeleyerek gömülmezler ancak bence ilk kaldığında önden itselerdi araç çıkardı. Bence araç yine iyi performans gösterdi, buna benzer landrover freelander gibi araçlarda çok diskli kavrama olduğu için sistemden bir süre sonra cazur cusur cızırtı sesleri gelmektedir, adamın düştüğü durum gerçekten çok komik.

evedilaz' Alıntı:

abicim para var huzur var . ama oda kaçmış galiba. ;D ;D kadına gelince klımayı sonuna kadar açmış arabanın içinde kazakla kışı yaşıyo olmalı yıne para ::smiley:

videonun 1.55. saniyelerinde vatandaş işi iyi özetlemiş ( araba ya***ğı yedi lan..) adamın tipinden belli denyo ..

muuuuhhhhaaaaaaaaa ;D ;D beyler bmw niye gitmiyor biliyormusunuz yüzme bilmiyo da ondan bide şöför amcanın mayosu yoook ;D

4 çeker mahkemesi kurup hakkını veremeyen bunların alayını vinçle ormanda bacaklarından asacan ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR