cakmak88
Ana Kamp
Arkadaşlar merhabalar. 2003 model X-Trail için dodik bakıyorum özellikle kaslı görüntü katması çok hoşuma gidiyor ama t30 kasalar için hiç böyle bir şey görmedim. Acaba gören bilen var mı ?
Haklısınız fakat şöyle bir baktım, çamurluk ile kapı mesafesi çok az belkide bundan dolayı üreten veya takan görmedim. Ama Ankara içerisinde genede bakacağım.olmaması yapılmayacak demek olmuyor
dodik imal eden bir usta ile irtibata geçerek güzel bir uygulama yapılabilir
Yok aracı satmadım hatta çok beğenerek binmeye devam ediyorum, Fakat yaptıramadım. Daha doğrusu başka önceliklerimden dolayı ilgilenemedim. Ama özellikle t30 kasalara yaptıran olursa takipteyimselam cakmak
belki aracı satmışındır ama berak ettım dodik yaptırabildin mi
ben de de 2003 modeli var
Merhaba2011 model T31 x-trail aracıma offroad dodik arıyorum ama bulamadım. Bilgisi olan var ve bilgi verirse sevinirim.
Dodikseti.com - Dodik Seti ve Aksesuarları
Dodik Şnolker ürünleri - Ako Tuning Body Kit Karlık Difizör Spoiler İmalatı
web sayfaları olan dodik imalatçıları eğer 8-10 x-trail sahibi bir araya gelirsek kalıp hazırlayıp imal edebileceklerini aksi takdirde bir kişi için imalatın çok maliyetli olacağını söylediler. Benden başka T31 x-trail için offroad dodik yaptırmak isteye varsa birleşip beraber yaptırabiliriz.
Merhaba t30 aracim icin ben de dodik baktim ama yok acaba t30 ile t31 camurluk kisimlari birbirine uyarmi bir de usta toplu sipariste ne kafar fiyat çıkarıyor.2011 model T31 x-trail aracıma offroad dodik arıyorum ama bulamadım. Bilgisi olan var ve bilgi verirse sevinirim.
web sayfaları olan dodik imalatçıları eğer 8-10 x-trail sahibi bir araya gelirsek kalıp hazırlayıp imal edebileceklerini aksi takdirde bir kişi için imalatın çok maliyetli olacağını söylediler. Benden başka T31 x-trail için offroad dodik yaptırmak isteye varsa birleşip beraber yaptırabiliriz.
Merhaba acaba 2011 Xtrail t312011 model T31 x-trail aracıma offroad dodik arıyorum ama bulamadım. Bilgisi olan var ve bilgi verirse sevinirim.
Merhaba 2011 Xtrail t31 için offroad dodik bulabildinizmi?2011 model T31 x-trail aracıma offroad dodik arıyorum ama bulamadım. Bilgisi olan var ve bilgi verirse sevinirim.
Merhaba acaba 2011 Xtrail t31
Merhaba 2011 Xtrail t31 için offroad dodik bulabildinizmi?