Wrangler TJ için Hard Top

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan evedilaz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 20
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,223

evedilaz

cj hayatdır
Yer
büyükçekmece / ist
dikkatimi çekti bence çok pahalı ama belki ihtiyacı olan vardır dedim cj olurmu acaba olmaz sanırım ????

http://www.sahibinden.com/cok_az_kullanilmi_wrangler_tj_icin_hardtop_renkli_cam_arka_WQQaXQQ3589911WQQpXQQdisplayitem

Ynt: Wrangler TJ için Hard Top

ben araştırdım almantada yeni model wrangler harttop lar 1500 . 2000 € dan aşagı yok kapıları dahil tr ye nakliyesiyle aynı hesaba gelir bence çokda paglı deyil

CJ-7'ye olur, ama bu paraya kapıları da almak lazım ki, hardtopu çıkarınca TJ ile gelen tenteyi kullanacağını var sayarsak kapılar lazım olacaktır...

Bende fazla bir hardtop ve bir çift kapı var... kapıları aldım esasında hardtopu da satmaya karar verdiler haber bekliyorum... CJ-5 tenteli güzeldir, CJ-7 hardtoplu.. CJ-5'e hardtop çok çirkin duruyor, S kapılar zaten uydurma oluyor...

Benim CJ-7 'im tentelide güzel :smiley: Hem taba rengi tenteyi hiç bir şeye değişmem. Belkide tenteli hiç aracım olmadığı için keyfini yaşıyorum. Kapılar falan daha özgür geliyor. Naylon camlar fermuarlı arka camı rulo katla vs. Puzzle gibi oyna...

Jeep34' Alıntı:
Benim CJ-7 'im tentelide güzel :smiley: Hem taba rengi tenteyi hiç bir şeye değişmem. Belkide tenteli hiç aracım olmadığı için keyfini yaşıyorum. Kapılar falan daha özgür geliyor. Naylon camlar fermuarlı arka camı rulo katla vs. Puzzle gibi oyna...

gerçekten çok zevkli değişik kombinasyonlar yapılabiliyo
tente dursun kapıları at yada tenteyi at kapı kalsın :D

ama bi yere misafirliği gittiğinde yada sokağa bıraktığında için rahat etmiyor be abi yırttılar mı kestiler mi diye sürekli kafanda oluyo

Sezgin kardeşim şaka bir yana bu konuda haklısın. CJ ile hard-top olmadan şehir içi park etmek nerede ise imkansız. Hele benim gibi tüm kamp malzemeleri ve off-road ekipmanlarını araçta bulunduruyorsan vay haline. Adamı soyup soğana çevirirler. Benim araç yarın geziye çıkacakmış gibi hazır kıta :D

Onun için sağa sola bununla gidemem. Garajında yatıyor..

Bende haber bekliyorum... hardtop hesapta yoktu benimkinden değişik diye denemek niyetindeyim..
Bende ki orjinal Cj-7 hardtopu, gelen orjinal sac CJ-8 hardtopunu kesip adapte etmişler güzel duruyor... :smiley:

__ C J 7 __' Alıntı:
hard top için sen ne kadar istiyorsun orkun abi ???

pancarmotorcu' Alıntı:
adanada akdenizfibersan diye bir firma var harttop imalatıda yapıyor internet sitesinden bakabilirsiniz

hasan abi bilgi için teşekkürler baktım fena durmuyo orjinal gibi (resimler pek net değil )

orkun abi senden de haberleri bekliyoruz

Akdeniz fibersan çok güzel iş yapıyor ama aracı mutlaka Adana'ya götürmen lazım, bunu sadece Jeeplerde istiyorlar... araçların kupalarındaki farklılıklardan dolayı daha önce başlarına iş gelmiş olabilir. konuşursanız bizede bilgi verin.
Bende gelişme olunca size haber veririm.

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,911
Kayıtlı Üye Sayımız
166,711
Kaydolan Son Üyemiz
konyageziturizm

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR