wouxun uv6d

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bozoglu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,376

bozoglu

Ana Kamp
wouxun kg-uv6d hakkında bir sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim cihazı kayıtlı kanallar arasında taramaya aldıgımda ekran aydınlatması devamlı yanıyor bu normal mi yoksa nedenı nedır bırde tarama da ıken tus kılıdıne alamıyorum bu mumkun mudur.yardımcı olursanız sevınırım tesekkurler...

Etiketler

Ynt: wouxun uv6d

Merhaba arkadaşım ;
Bu konuda sivilhaberlesme.com da web sitesinde bilgi alabilirsiniz ,

denemeyenler bilmezler,
ayrıca ben bu konuda bu forumda yazı yazmak ve bilgi vermek istemiyorum ,
çünkü çok fazla saygısızlık ve terbiyesizlik var ...

iyi günler dilerim.

GMRS' Alıntı:
Merhaba arkadaşım ;
Bu konuda sivilhaberlesme.com da web sitesinde bilgi alabilirsiniz ,

denemeyenler bilmezler,
ayrıca ben bu konuda bu forumda yazı yazmak ve bilgi vermek istemiyorum ,
çünkü çok fazla saygısızlık ve terbiyesizlik var ...

iyi günler dilerim.
cevap verdiğiniz için teşekkürler hemen giriyorum vermıs oldugunuz sıteye tekrar tesekkurler...

Müşteri hırsızlığı mı desem ne desem bilemedim umarım sorunuzun cevabını malum yerde bulmuşsunuzdur, bulamadıysanız bana sorabilirsiniz:!

Trucker-Cagri' Alıntı:
Müşteri hırsızlığı mı desem ne desem bilemedim umarım sorunuzun cevabını malum yerde bulmuşsunuzdur, bulamadıysanız bana sorabilirsiniz:!
maalesef bulamadım bu basettıgım konularda yardımcı olursanız sevınırım tesekkurler...

bozoglu' Alıntı:
maalesef bulamadım bu basettıgım konularda yardımcı olursanız sevınırım tesekkurler...

Cihazınızda hiç bir sıkıntı yoktur,

Tarama da iken ekran ışığı devamlı suretle yanar, ve tuş kiliti yapamazsınız...

Tarama yapacaksanız, SCANNER alabilirsiniz.. bu gayet mantıklı :smiley:)

Hayırlı pazarlar....

CB= Izmır Sezer & TB3BCS

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

SON KONULAR

Geri