İyi akşamlar sizin simit tankda kot farkı yok zannedersem bende simit tank takmayı düşünüyorum.Mükerrer mesaj
Çok teşekkür ederim bu hafta sonu lpg montajı yapan bir yerle görüşüp oluyorsa (yasal prosedür) bende bu şekilde yaptıracağım. Benim aracımda şu anda sizin aracınızla hemen hemen aynı sarfiyatta.
merhabalar konu tekrar aktif olacak belki ama wj ye simit takılması havalandırma deliğinden sebep muayeneden geçmeyeceği söyledi durum nedir bilen varmı
Yıllar önce bir etkinlik fotolarının paylaşımı için bu isimle üye olmuştum değişiklik için iletişimden mesaj attım ama dönüş olmadı, yeni cıkarılan bir kanunda acılan hava deliğinden yer görünecek miş öyle dendi malum bizim depo tam altın da
sizinki kaç litre hocamEvet alttan direk yer görünmüyor, depo var dediğiniz gibi. Aralık ayı son haftası bu şekilde muayeneden geçtim. Son 2 ayda değişti ise bilemiyorum.
Ben lpg borularının izolasyonundan kaldım, gidip 250 liraya boru üzerindeki spiral korumaları çıkarttırdım. Bakır boruyu direk görmek istiyorlarmış. Lpgciler el ovuşturuyordu 1 saatlik iş için.
57 yanlis hatirlamiyorsam tabi daha az aliyor.sizinki kaç litre hocam
72lt lik yaklasık 60 lt dolum olan takmayı düşünüyordum başka bir tüpçüye gideceğim
yabancı bir lpg firmasının sitesinde görmüştüm 72 lt uygluyolardıStepneye okadar büyük takılıyor mu ?