Uzun süre önce üye Olduğum gezenbilir ailesine tekrar merhaba, işlerim sebebiyle biraz uzak kaldım fakat 2 ay önce şu an kullandığım aracımı satıp 4x4 almaya karar verdim. Araştırmalarım neticeSinde bana kullanmakta olduğum aracı (Passat Variant) aratmayacak aynı zamanda da araziye çıkacak aracın WJ kasa olduğuna kanaat getirdim. Konuda belirttiğim 3 motor seçeneği Arasında geziniyorum ama elimdeki aracı sattığımda bana para kalması ve o parayı Bakım ve arazi için gerekli donanımların maliyetini düşününce 2.7 crd uzak ihtimal oluyor geriye 4.7 ve 3.1 kalıyor. 3.1 ile ilgili çok fazla olumsuz referans veren ama motoruyla ilgili yaptığım bir araştırma da motorun BMC megastarlarla kullanılan motor olduğunu öğrendim. Bu durumda Parça maliyetleri düşük olması lazım ve tamirin de aynı şekilde öyle olması lazım yani bmc ustasında . 4.7 ise Yakıt ve vergi konusunda sıkıntılı ama motor ile ilgili olumsuz birşey söyleyen yok. Şimdi sizlerden ricam bu bilgiler Işığında (doğru olduğu varsayımından yola çıkarak) 3.1 td nin bahsi geçen hararet yükseltme ve motor ile buna bağlı problemler haricinde bildiğiniz kronik rahatsızlıkları nelerdir? Teşekkür ederim şimdiden .
Umarım yine aynı konu hortladı demezsiniz çünkü bütün Konuları okumaya çalıştım ve WJ 3.1 ile ilgili özellikle kullanıcıların ve kullanmış olanların fikirleri çok önemli
Umarım yine aynı konu hortladı demezsiniz çünkü bütün Konuları okumaya çalıştım ve WJ 3.1 ile ilgili özellikle kullanıcıların ve kullanmış olanların fikirleri çok önemli