Wj Kalorifer Klapesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan enbay1 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 24
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,542
klima kapaklarını birbirine sabitleyen bir çözüm var. o garanti olmaz derseniz ise torpido kapağı sökülüp içeriden görülen kısım dremel ile kesilip yandan yeni kapaklar takılıyor. yetkili servis tamir prosedürü bile böyle. sökmey egerek yok birşeyleri yani. yetkili servis bunu yapar. ne karada yapar bilemiyroum tabi.

Etiketler
yetkili servisin kapısından hiç girmedim ama gelip geçtikte bakıyorum önünde WJ kasa müşteri hala var. fiyat almak lazım , özel servislerden iyi olan bitanesine sordum , kesmeye biçmeye girmem dedi , komple göğüs sökülecek içi değişecek dedi , önden kesiver dedim , ben onu yapmam dedi , biz çok titiziz demeye getiriyo ama bence önden kesip yapmak lazım , komple göğüs sökmek demek bisürü risk demek. ebay dışında sadece kapakları temin edebileceğim biryer bilen var mı

hüseyin brc , kapakları sıfır mı buldun eskiyi mi tamir ettin ?

şimdi yetkili servisi aradım , sadece klapeler 700 TL , işçilik 1000+KDV. iş başa düştü , tırnağı olan başını kaşısın yani , sanayiye gidip klape yaptırıcaz. "çıkma çakma takma" diye reklamlar var ama insanı teşvik ediyolar çıkma çakmaya :smiley:

Ben klapelerle çok uğraştım çakma yapma konusunda. Başta iyi çalışıyo ama kısa sürede ayar tutmamaya başlıyo. Ben wj için 477 tl ye aldım klapeyi. Kendim söküp klapeye taktım..Sıkıntı yok...
Bunlar benim yaptırdıgım çakma klapeler..

Xperia Z

şimdi yetkili servisi aradım , sadece klapeler 700 TL , işçilik 1000+KDV. iş başa düştü , tırnağı olan başını kaşısın yani , sanayiye gidip klape yaptırıcaz. "çıkma çakma takma" diye reklamlar var ama insanı teşvik ediyolar çıkma çakmaya :smiley:
ebay den jgc parts oradan alabilirsin 100 usd satıyorlar 200 tl bir dremel al kendin değiştir bütün yapım videoları var ben kendi arabamda öyle yaptım bir senedir kullanıyorum problem yok

benimkinde de arıza kodu olarak 42-52 veriyor.
Jeep Heater Fault Codes
motorun biri gidik mi demek oluyo 42 :smiley:

klape arızası sadece 54-56 gibi görünüyor. bendeki başka bişey heralde. açmadan olmayacak. açınca motor arızalıysa , ebaydan motor 1 ayda gelir. açık gezmek zor , tamirsiz yapıştırıp kapatmak zor. İSKİ Kanal çalışması gibi , ne zormuş bu ya.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,561
Kaydolan Son Üyemiz
Alkan033

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.