North wind
Ana Kamp
Merhaba arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var.Grand Cherokee Limited 4.7 V8 2001 aracımda akümü sarj etmek için sökmüstüm,aküyü sökmeden önce immobilizer sistemini devredısı bıraktım.Aracımda lpg yok.Aküyü sarj ettikten sonra takmaya zamanım olmadı ve yaklasık 12 gün sonra nakü bekledigi icin tekrar sarj edip,sarj ettikten 1 gün sonra aküyü taktım,aracım calıstı fakat motor ısındıktan sonra vites D de iken ilk viteste vuruntu yapıyor.
Sarsıntıyla 1. vites geciyor,bazen 2.den 1 e düserkende yapıyor,geri viteste yani R de vuruntu yok,önce boyle sorunlarım yoktu,aracım 12 gün aküsüz kaldıgı icin elektronik parcalarda, tcm (transmission control module) ve pcm gibi beyinlerde sıfırlanma olmuş olabilir mi?Kendi yapabilecegim pratik bi çözümü var mı?Kontak anahtarını kapatıp actıgımda 4. seferde acık konumda done yazıyor yani hata kodu almıyorum.Teşekkürler.
Sarsıntıyla 1. vites geciyor,bazen 2.den 1 e düserkende yapıyor,geri viteste yani R de vuruntu yok,önce boyle sorunlarım yoktu,aracım 12 gün aküsüz kaldıgı icin elektronik parcalarda, tcm (transmission control module) ve pcm gibi beyinlerde sıfırlanma olmuş olabilir mi?Kendi yapabilecegim pratik bi çözümü var mı?Kontak anahtarını kapatıp actıgımda 4. seferde acık konumda done yazıyor yani hata kodu almıyorum.Teşekkürler.