Wj Hakkında Yardım!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dr__sercan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,840

dr__sercan

Ana Kamp
Yer
ERZURUM
merhaba arkadaşlar 99 wj 4.7 kullanıyorum (limited) son bir haftada bir çok kez tekrarlayan bir sorunumu paylaşmak istiyorum. aracımın anahtar kumandası tutukluk yapıyor. ard arda bir çok kez açma butonuna bastığım halde kapılar ancak açılıyor ve çoğu zaman açılması için bu işi 1dk falan yapmam gerekiyor, ara sıra kilitleme ve panik tuşuda çalışmamazlık yapıyor. pilleri değiştiğim halde sorun düzelmedi hatta sıklaştığını dahi söyleyebilirim. sizce en kuvvetli olasılık ne olabilir. yardımlarınız için şimdiden müteşekkirim.

Ynt: wj yardım lütfen

99 wj v8 aynı sorunu bendede yaptı kumandada şase var pili bitiriyor dendi çözüm bulamadım yedek kumandayı kullanıyorum şu an

Aracin orjinal kumandasi mi yoksa sonradan takilan alarm kumandasimi? Evram'inda dedigi gibi bi kisa devre sorununa benziyor. yanliz kisa devre kumanda da degil de arabada ki alarmda da olabilir. Benim basima benzer bi olay gelmisti. Motor kapaginin altindaki alarm swich inde kisa devre cikti.

İlginç aynı sorun bendede var,açıyorum pili temizliyorum felan tekrar aynı sorun oluyor .wj'ye ait kronik bi sorun galiba.:smiley:

servisle görüştüm, yeni kumanda aldım, yarın elimde olcak, frekans senkronizasyonu yaptırıp bir süre denedikten sonra akıbetini paylaşırım.

dr__sercan' Alıntı:
merhaba arkadaşlar 99 wj 4.7 kullanıyorum (limited) son bir haftada bir çok kez tekrarlayan bir sorunumu paylaşmak istiyorum. aracımın anahtar kumandası tutukluk yapıyor. ard arda bir çok kez açma butonuna bastığım halde kapılar ancak açılıyor ve çoğu zaman açılması için bu işi 1dk falan yapmam gerekiyor, ara sıra kilitleme ve panik tuşuda çalışmamazlık yapıyor. pilleri değiştiğim halde sorun düzelmedi hatta sıklaştığını dahi söyleyebilirim. sizce en kuvvetli olasılık ne olabilir. yardımlarınız için şimdiden müteşekkirim.

bu sorunu jeep e yazdigimda
aractaki alici, orjinal sinyalin baska bir sinyal ile beraber gelmesi halinde kopyalanmis sinyal olma riskine karsi kapilari acmiyor.
ayni sekilde tepe lambasi yaninda bulunan 3 adet garaj kumandasi dugmesi de orjinal olmayan garaj kumandasini kopyalamiyor.
ornegin babamlarin ve kardesimin evinde olan garaj kumandasini kopyalayamadim kumandalari kopya kumanda.
fakat bizim evdeki kumanda orjinal oldugundan kopyalandi.
bana gelen tavsiye arac veya kumanda ile oynamayin. aracin ozelligi boyle.
anahtar ile acin alarm calar hemen kontagi acin.
biz oyle yapiyoruz.

arkadaşlar yeni kumandam geldi, binbir zahmetle araca tanıttık ve bingo! sorun çözüldü. aynı problemi yaşayan arkadaşlara tavsiyem yeni kumanda almaları. şayet doğu anadoluda ikamet ediyorsanız senkronizasyon işinin eziyet haline gelmemesi adına bana yazın, memnuniyetle yardımcı olurum.

valla aynı sorun az önce benimde başıma geldi,arabayı alışveriş merkezinde bırakmak zorunda kaldım,işin ilginç yanı anahtarla çevirerekte kapıyı açamıyorum( yuva dönmüyor bile ),yarın bir elektronikçiye götürüp baktırtcam bakalım,umarım halledebilirler,çünkü pilleri değiştirdim olmadı ve sorun bir anda oldu...

surekli uzaktan kumanda ile açıldığından anahtar deliği karıncalanmıştır.

bugün hallettirdim problemi,sorun uzaktan kumandanın bozuk olması,kumandayı yaptırdım,yedek anahtar yaptırdım,maliyet:135 tl,
evet anahtar deliği fazla kullanılmadığından oksitlenmiş ve şişmiş,ama artık oda çalışıyor :smiley:

herkese iyi günler...

kumandayı nerede ve nasıl yaptırdığınızı öğrenebilirmiyim, benim eski kumandam arızalıydı, şayet tamir olma imkanı varsa bende onartmak isterim

Arkadaşlar merhaba,
Bende 2003 Grand Cherokee 2.7 CRD overland var. 100.000 Km'de. Bakımlarının hepsi düzenli yapılmış ancak 3 ve 4 viteste sanırım gaza basarken ayağımı gazdan hafif çektiğimde "hırt" diye bir ses geliyor. Arabada titreme falan olmuyor. Hatta ivmelenmesi çok iyi. Sorun ne olabilir şanzımana baktıtrsam mı? Yoksa bu kadar büyük şanzımandan bu kadar ses gelir mi diyorsunuz? Teşekkür ederim

istanbul icinde arızalı olan araç kumandalarınıza tamir etme şansımız var hiç çalışmıyorsada tamir olur çalışıyor ve açmıyorsada tamir olur arkadaşlar problem yok yani

direksiyonu sağa sola döndürdüğündede vede araç soğukken özellike aynı ses geliyor mu?
eğer öyleyse şaftın körüğü patlamış olabilir...

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,904
Kayıtlı Üye Sayımız
166,706
Kaydolan Son Üyemiz
Ayhnn

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR