Wolverine-Grand Cherokee
Kamp III
Ynt: WJ 4.7 - WJ 3.1 TD Arasında Seçim
2.7 iyidir iyii ;D ;D
2.7 iyidir iyii ;D ;D
ilkakdeniz' Alıntı:bu denklem zaten hayatımızı yedi ;D ;D ;D
ilkakdeniz' Alıntı:sayın karaçaylı lütfen gıcık vermeyelim olan var olmayan var ;D ;D ;D
LPG çevreci yakıt kardeşim ;D ;D
ilkakdeniz' Alıntı:sayın karaçaylı lütfen gıcık vermeyelim olan var olmayan var ;D ;D ;D
LPG çevreci yakıt kardeşim ;D ;D
dr.hunter' Alıntı:Merhabalar...Acaba 4.7 nin arazi için gerekli donanımlara cevabı nasıl..Yani yükseltme ,alt koruma,vinç vs. için nekadar uygun...Selamlar...
dr.hunter' Alıntı:Merhabalar...Acaba 4.7 nin arazi için gerekli donanımlara cevabı nasıl..Yani yükseltme ,alt koruma,vinç vs. için nekadar uygun...Selamlar...
dr.hunter' Alıntı:Ülkemizden örnekler daha gerçekci gelir...Bu resimler çok güzel ancak gerçekci olursak(kendi adıma)sadece resim...Kesenin ağzı açılırsa neler çıkar ortaya neler...Link için teşekkürler...
dr.hunter' Alıntı:Cevap için teşekkürler...Size katılıyorum.....Yalnız herhalde yorumum sizi biraz ajite etti..Off-road modifiyesinde sınır yoktur...Paran varsa alırsın rubicon u 10 bin euro da orjinal mopar aksesuar takarsın olur canavar...Ben şunu sormak istedim aslında;bir zaman gene jeep köşesinde 2.7 nin off-road için nekadar uygun olduğunu sormuştum...Çeşitli yorumlar geldi...Tam o sıralardada nick ini hatırlamıyorum,bir arkadaş, 3.0 ını araziye soktu..Tabii off-road kıyafetleriyle...Mükemmel oldu....Ama sizinde dediğiniz gibi bütçe meselesi...Selamlar....