WJ 4.7 - WJ 3.1 TD Arasında Seçim

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan 69A033 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 36
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,642

Etiketler

Ynt: WJ 4.7 - WJ 3.1 TD Arasında Seçim

sayın karaçaylı lütfen gıcık vermeyelim olan var olmayan var ;D ;D ;D
LPG çevreci yakıt kardeşim ;D ;D

ilkakdeniz' Alıntı:

Kusura bakmayın pardon ;D ;D Bu arada çok gürültülü hala alışamadım :-\ Sanayide bir arkadaşı gördüm onda Wj 4.7 var adam bana sehiriçi lpg de 18 sehirdışı yine lpg de 15 lt tükettiğini söyledi acaba bunun mümkünatı var mı ? Eğer öyleyse 4.7 isteyenler için çok mantıklı bir seçim olabilir.Bu arada arkadaşın lpg sistemi prins marka.

ilkakdeniz' Alıntı:

Kusura bakmayın pardon ;D ;D Bu arada çok gürültülü hala alışamadım :-\ Sanayide bir arkadaşı gördüm onda Wj 4.7 var adam bana sehiriçi lpg de 18 sehirdışı yine lpg de 15 lt tükettiğini söyledi acaba bunun mümkünatı var mı ? Eğer öyleyse 4.7 isteyenler için çok mantıklı bir seçim olabilir.Bu arada arkadaşın lpg sistemi prins marka.

özgür ben sana geçenler de bahsetmiştim hatırlarsan,
4.7 powertech motor ayrıca 5 vites otomatik şanzıman müthiş bir avantaj sağlıyor, uzun yol verisini kabul edebilirim ancak şehir içerisinde 20 den aşağı düşeceğini pek ihtimal vermiyorum açıkçası.

tereddütsüz 4.7 v8 bende var çok memnunum arazide wj yolda range rover sport kullanıyorum.

Merhabalar...Acaba 4.7 nin arazi için gerekli donanımlara cevabı nasıl..Yani yükseltme ,alt koruma,vinç vs. için nekadar uygun...Selamlar...

dr.hunter' Alıntı:
Merhabalar...Acaba 4.7 nin arazi için gerekli donanımlara cevabı nasıl..Yani yükseltme ,alt koruma,vinç vs. için nekadar uygun...Selamlar...

http://www.google.com.tr/images?hl=tr&q=wj%20off-road&um=1&ie=UTF-8&source=og&sa=N&tab=wi&biw=1280&bih=705

yanıt yeterli mi...
alt korumaya ihtiyacı yok üzerinde yeteri kadar var...

dr.hunter' Alıntı:

http://www.google.com.tr/images?hl=tr&q=wj%20off-road&um=1&ie=UTF-8&source=og&sa=N&tab=wi&biw=1280&bih=705

yanıt yeterli mi...
alt korumaya ihtiyacı yok üzerinde yeteri kadar var...

Ülkemizden örnekler daha gerçekci gelir...Bu resimler çok güzel ancak gerçekci olursak(kendi adıma)sadece resim...Kesenin ağzı açılırsa neler çıkar ortaya neler...Link için teşekkürler...

dr.hunter' Alıntı:
Ülkemizden örnekler daha gerçekci gelir...Bu resimler çok güzel ancak gerçekci olursak(kendi adıma)sadece resim...Kesenin ağzı açılırsa neler çıkar ortaya neler...Link için teşekkürler...

gerçekçi gelmeyen kısmı ne?

sizin sorunuz : buydu

dr.hunter' Alıntı:

bu soruya net cevaptır verdiğim link çünkü...
bu link size sadece resim gibi gelebilir ama o resimler şunu söylüyor, bu aracın off-road a çok uygun olduğunu, modifiyede sınırın nerdeyse olmadığını, bu araç için üretilmiş çok fazla aksesuar olduğunu, çok fazla tercih edildiği için off-road üreten firmalar bu araç için dizaynlar geliştirdiğini, bırakın vinçi-alt koruma sacını bu araçla daha da ileri gidip bi çoğumuzun tr şartlarında yapamıycağından daha da öte modifiyeli hallerinin dünyada dolaştığını gösteren yeteince GERÇEKÇİ karelerdir...

haaa siz şunu diyorsanız tr de bu araca kaç kişi modifiye yapmıştır o başka....ama bunu sormadınız ben de cevap vermedim...şu an ben 2'' yükseltilmiş mt lastik takılmışına her hafta sonu biniyorum, şu an benim bildiğim araziye bilfiil tam giren 5 tane wj kasa var bunlarda tamponlar, yükseltme kitleri vinç vs mevcut...

off-road işi para işidir...
ne kadar para o kadar rahat engel aşımı, o kadar fazla modifiye, o kadar iyi araç....
yani tr de henüz yeni yeni 20 bin liralık araçlar modifiye edilip araziye çıkıyor, 50 yi geçmez çıplak fiyatı 30 milyarın üstü olan modifiye edilmiş araç, o nedenle tr de çok fazla satılık vs wj göremiyorsunuz, yani henüz araziye sokulacak araç fiyat bandına düşmedi, yani bu işle uğraşan insanların tercih fiyat bandında değil...
bu fiyat bandına girmemesi off-road yapamadığ anlamına gelmiyor...örneğin diğer markaları yazmayim çok polemik olur ama net olarak söylerim size zj yi de xj yi de arazide çırpar atar, peşinden bile gidemezler...(aynı modifiyeler yapıldığını varsayarsak)

Cevap için teşekkürler...Size katılıyorum.....Yalnız herhalde yorumum sizi biraz ajite etti..Off-road modifiyesinde sınır yoktur...Paran varsa alırsın rubicon u 10 bin euro da orjinal mopar aksesuar takarsın olur canavar...Ben şunu sormak istedim aslında;bir zaman gene jeep köşesinde 2.7 nin off-road için nekadar uygun olduğunu sormuştum...Çeşitli yorumlar geldi...Tam o sıralardada nick ini hatırlamıyorum,bir arkadaş, 3.0 ını araziye soktu..Tabii off-road kıyafetleriyle...Mükemmel oldu....Ama sizinde dediğiniz gibi bütçe meselesi...Selamlar....

dr.hunter' Alıntı:
Cevap için teşekkürler...Size katılıyorum.....Yalnız herhalde yorumum sizi biraz ajite etti..Off-road modifiyesinde sınır yoktur...Paran varsa alırsın rubicon u 10 bin euro da orjinal mopar aksesuar takarsın olur canavar...Ben şunu sormak istedim aslında;bir zaman gene jeep köşesinde 2.7 nin off-road için nekadar uygun olduğunu sormuştum...Çeşitli yorumlar geldi...Tam o sıralardada nick ini hatırlamıyorum,bir arkadaş, 3.0 ını araziye soktu..Tabii off-road kıyafetleriyle...Mükemmel oldu....Ama sizinde dediğiniz gibi bütçe meselesi...Selamlar....

beni ajite edecek bir durum yok...soru sordunuz size cevap verdim o kadar...
bu işin para ile doğru orantılı olduğunun farkında olduğunuza göre sorun yok...
diğer marka araçlarda bu kadar mofiyileli versiyonlarına rastlayamazsınız, tüm dünyada off-road da cherokee serisi en çok kullanılan, en başarılı araçlardan biridir...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,759
Kayıtlı Üye Sayımız
166,575
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR