aramakurtarma
Yeni Üye
Üstad linkleri yenileyebilir misiniz?
Maalesef yok, sadece bu ikisi var.Üstad acaba elinizde İgo MyWay var mı? Wince için
Üstat linkleri yenileyebilirmisiniz lütfen...Saygılar
Merhaba, linkleri yenileme şansınız var mı?
Bit pazarından aldığım necvox marka wince 6.0 gps navigasyon cihazım var. İçerisinde igo my way eski bir sürüm var. Çalışıyor. Ama oldukça eski. Ankarayı tanımıyor desem yeridir. Gps-kurulum-gps yolu ile baktığımda cihaz hafızasında Proğramlar2 adlı bir klasör içindeki mobilnavigator klasörü içinde mobilnavigator.exe olarak görünüyor. Ama wince ana ekranından baktuğımda hiçbiryerde Proğramlar2 adlı bir klasör göremiyorum. Görebilsem değiştireceğim. Veya yedekleyip sileceğim. Ggörünmüyor. Farklı sitelerden indirdiğim igo8 sürümleri sd karta atmama rağmen çalıştıramadım. Her denememde global_cfg hatası aldım. Durumum bu. Linkleri ve global_cfg linkini yenileyebilir misiniz. Son umudum sizsiniz.
Utku bey, ben yeni bakabildim. Linkleri yenileyebilir misiniz lütfen.
WİNCE İGO PRİMO 9.6.13.267029.rarUtku bey, ben yeni bakabildim. Linkleri yenileyebilir misiniz lütfen.
Teşekkür ederim İnşaallah kurulumu yapabilirim
Sorun olursa yardımcı olmaya çalışırım.Teşekkür ederim İnşaallah kurulumu yapabilirim
takip etmedim işlerimden dolayı, bilgim yok henüz.Başarsoft 2018 ikinci güncelleme geldi mi acaba. TEŞEKKÜRLER.