yılmazjeep
Kamp II
51 model jipe takılacak.Kırıkkale askeriyeden alındı dogrutması yapıldı boyandıktan sonraki fotolarınıda atarım.
sisdagili61' Alıntı:Mehabalar,
Güzel olacağa benziyor.Acaba model olarak kullanılıp ufak tefek tadilatla örneğin arkasına kapak yapılıp, üzeri branda ile kapatılabilecek hale getirilip (malum sizin bölgenizde bu arabalara güzel branda diken yerler vardır) seri üretim yapılamazmı.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.
sisdagili61' Alıntı:Merhabalar,
Verdiğiniz bilgiler için sağolun, çıkrtma anında su geçişleri ve içindeki malzemenin ıslanmamasını düşünmemiştim.
Halbuki bir tatbikatta benim askerlik yaptığım gemiyle (çıkartma gemisiydi) bu tür römork takmış araçlar taşımıştık.
Tadilatlı projeler için eğer bir fiyat tespiti yaparsanız sanırım bizlere duyurursunuz.
Benim memleketimde de sizin oralar gibi çok sayıda bu arabaların her modelinden var, bazılarının motor ve diğer aksamları tadil edilmiş olsalar bile her şeyiyle el değmemiş olan birkaçtane var.Hangisini alırsanız alın sadece yakıtını koyun ve gidin, nere isterseniz oraya gidin.
Zaten side işin içinde olduğunuzdan ne demek istediğimi anlamışsınızdır.Sizlere kolaylıklar diliyorum.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.