willys ankara yardım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan adrenaline_10ur Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,068

adrenaline_10ur

Yeni Üye
merhaba arkadaşlar sitenize yeni kayıt oldum. Birkaç sorum olucaktı...

Arkadaşlar yıllardır. hayalimi süsleyen bri araç olan bir willys almayı düşünüyorum.

http://www.sahibinden.com/jeep_willys_1954_model_full_yapili-89WQQaXQQ19436313WQQpXQQdisplayitem

194363137xn.jpg

19436313gvw.jpg

bu araca göre birkaç sorum var.

-bu tip araçlar çok sorun çıkartır mı?
-masraflı bir araç mıdır?
-vergisi ne kadar?
-ankara da ustası var mı? vede ankara da yedek parçası rahat bulunur mu?
-1600 cc demiş lpg li sizce lpg de iyi sonuç alınır mı?
-tavsiye eder misiniz bu tip bir aracı?

maddi durumum çok iyi değil ancak dediğim gibi hayran olduğum bir araç türü bu willys...
cevaplarınız bekliyorum yardım eden üstadlara şimdiden teşekkür ederim.

Etiketler
Ynt: willys ankara yardım

Maddi durum iyi değilse sorun olabilir.
Ankarada tamirciside var parçasıda
Komple elden geçirmeniz gerekicekdir Buda masraf demekdir.
Lpg li veya değil 1600 cc yapacağı gideceği belli Fazla bir şey beklenmez...

ufukozkan' Alıntı:
Maddi durum iyi değilse sorun olabilir.
Ankarada tamirciside var parçasıda
Komple elden geçirmeniz gerekicekdir Buda masraf demekdir.
Lpg li veya değil 1600 cc yapacağı gideceği belli Fazla bir şey beklenmez...

1600 cc konusunda ufuk abiye katılıyorum..

selm alcaksan sana tavsiyem şu ama ben offroad için kullanlcam dersen sana tavsiyem cj2a alderim
her oynamaya geliyor ama parcası ankarada kıyamet gibi birde ona v6 motor tavsiyesi cok jahane olur en cok amerikada kulllanılan jeep willysdir tüm dünyada tuzla tipi degil he onaların parcası biraz yerli takıyorlar orjinal olursa iyi olur mesala

DSC00283.jpg

7500tlye cj5 alınır derim.hemen hemen willysle aynı tüketim maliyetinde olucaktır.yok hiç masrahsız biniceksen bi niva al her işi görür cj5ten iyi diil ama willysten iyi gibi...

bu araçlarda küçük paralarla büyük hayal kırıklıgı demek
rauf usta bu işin kitabını yazar bence ugrayın elindeki araçları inceleyin sonra karar verin derim

1954 model jeep almaktansa 1977 model üstü cj serilerinden birini tam toplanmamış bir şekilde rauf ustadan alabilirsiniz hemde size aracınızı ne şekilde toplayacağınız konusunda engin bilgileriyle yardımlarını esirgemeyecektir.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,740
Kayıtlı Üye Sayımız
166,557
Kaydolan Son Üyemiz
Takezo

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR