İlk defa 1954 model bir willys jeep aldım acemi olarak büyük bir titizlikle toplattım, ama sürmeye başlayınca bazı sorunlar başladı fakat usta bulamadım. Araç ruhsatda yazana göre 1,2 benzili motor bir de az yaksın diye lpg taktırdık. araçtaki ilk sorunumuz araç bağırıyor fakat gitmiyordu sonra aracın ön tekerlerin sıktığını farkettik ve ön tekerler üzerindeki mandalları çevirerek ön tekerleri boşa çıkarttık. ondan sonra araç bir nebze rahatladı ve düz yolda gider hale geldi. şimdi ise en ufak bir yokuşta araç bayılıyor ancak takviyeyle çıkabiliyoruz ve ortalama 1 tl den fazla yakıyor km de bir türlü anlıyan usta bulamadık. sayın ustalar sizce bu motorlar böylemidir motor değiştirmeyimi düşüneyim düşünürsem nasıl bir motor düşüneyim, dizel motor uyum sağlar mı bir de öyle off road yapmayacam sonuçda dağı taşı gezmeyi seven insanım. aracın buji kablolarını değiştirdim- platin değişti, benzin otomatiği değişti, birde dikkatimi çeken aracın hava filitresi yağlı biz hava filitresinin büyük bir kısmını bantla kapattık yoksa lpg de çalışmıyordu, geçenlerdede bi benzinde çalıştırmak istedik benzinde çalıştıramadık sonra hava filitresinin hortumunu tamamen kapatınca benzinde çalıştı ama yine verim alamadık