Wheel Arch Extensions

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan veteran Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 21
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,722

veteran

Kemaliye Sevdalısı
Yer
istanbul
Web
www.cankurtarangida.com
defender-range-rover-discovery-2-abs-plastic-wheel-arch-extensions-3499-p.jpg

şimdik araca 16' x7 jant takılacak, 235 85 16 ölçülerinde lastiklerle beraber muhtemelen...

bu plastik çamurluk ağızlarını std değil de, 2' geniş olanından alsam resimdekilerden, muhtemelen içerde kalacak tekerlekler. 3 cm lik spacer kullansam görüntü olarak güzel durur mu? yoksa hiç bulaşmadan std çamurluk ağızlarını mı alsam?

Etiketler
Ynt: Wheel Arch Extensions

aradaki fiyat farkı nedir? eğer standartları mecbur değiştirecekcsen, bir deformasyon varsa yani bence iyi durur. fiyat farkı çoksa düşünmek gerekli. birde şu var nasıl olsa ilerde tdi veya puma motor alacağın için 265 tabanlı lastik, spacer ve inçi büyük jantla hoş olur ;D

senin araçta aynen şöyle güzel duracak :smiley: bu araçta satılık site üyesi bir arkadaşımızın olması lazım(hakanbusa)

big_321323664kv.jpg

big_32132366540.jpg

bu trden verdiğin örnekteki acep kaç ebat lastikle?
235 85 16 orjinal ebat mı yoksa daha geniş mi...

diğer yolladıkların süper de... süper yani... ama poster olur ancak duvarıma:D

bence 235 85 16 federal mt gibi duruyor. google a icelandrovers yaz görsellerden bak daha çok var ;)

onlar çok fena bora haklısın ama onların geniş çamurluk ağızları extreme ebatlarda:smiley:

benim düşündüğüm şu yukardakinden işte... onun da std araçla hadi olsun 265 tabanla nasıl duracağını kestiremiyorum. ya da girmeyecem maceraya std alıp std ebat lastikle devam edecem bilemedim...

hidrolik direksiyon varmıydı senin araçta. birde ona yakışır bir isim bulalım ama boyası bitince :smiley:

veteran' Alıntı:
valla yok bora
aslında 6 aylık planım içersinde de yoktu ama
belki dğeişikliğe gidip o kısmı da halledebilirim toplanırken:smiley:

benim aracımdada hidrolk direksiyon yok 235 85 16 mt lastik var. mersinde özberk abinin pick up tipi 110 u kullandım ve daha sonra toplattığı 5 kapıyı, ikisininde direksiyonu benim araca göre hafifti. lastik tabanlarının birazdaha ince olmasına bağladık bunu.

veteran' Alıntı:
şimdi anlamadım
onlarda var mı hidrolik?
yoksa ince lasitkte hidrolik olmaması sıkıntı yaratmıyor mu?

o araçlardada hidrolik yoktu. belki bana öyle geldi ama ince lastikte daha rahat gibiydi. şehiiriçide kullanacaksan ve bütçe müsayitse hidrolik iyi olur. diğer konudaki gelişmelere bir bakayım senin aracın :smiley:

ıkı defenderımda da farkılı lastıkler var bırınde ınce olan ınsa turbo traction track var dierınde ngenıs bridgestone blizzak kar lastıklerı var ıkısınıde sehır ıcınde de kullanıyorum hıdrolık yok ama ınce olanla daha rahat manevra yapıyorum bılgınız olsun

veteran' Alıntı:
...
şimdik araca 16' x7 jant takılacak, 235 85 16 ölçülerinde lastiklerle beraber muhtemelen...

bu plastik çamurluk ağızlarını std değil de, 2' geniş olanından alsam resimdekilerden, muhtemelen içerde kalacak tekerlekler. 3 cm lik spacer kullansam görüntü olarak güzel durur mu? yoksa hiç bulaşmadan std çamurluk ağızlarını mı alsam?

38" gibi bir ölçü takmayacaksanız eğer, bence, standart gayet güzel duruyor. boşuna masraf etmeyin.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR