Ynt: Warn Winch Temin ve Montaj - Ankara
Bu konu gerçekten cok can sıkıcı ve cok değişken fikirler var.
Ben kendime bu iş için belli bir bütçe ayırdım ve bunları yapmaya niyetlendim ama gel görki ilerledikçe ve işin içine derinlemesine girdikçe kafam karışıyor.
Yapım sıralamam şu şekilde idi.
Yanlışım varsa düzeltin tecrübeli arkadaşlar.
1. Oncelikle aracın 2" yükseltilmesi
2. On tampon ve vinç temini ve yapımı;
3. 15" olan jantların 16 ile değişimi
4. Uygun lastik temini....
Bu kalemlerden 1.sıradaki işlem için araştırma yaparken, kimisi lift kitlerin bu işe yeterli olmayacağını, yükseltme işinin gorulduğu gibi çok kolay olmadığını vs vs anlattı durdu. Benimde kalımda bir sürü soru işareti oluştu. Bana gore mühendisce yaklaşarak 2" yukseltmenin cok ama cok buyuk problem yaratmayacağı yonunde idi. USA da hazır kitler ile bu işlemlerin 3 veya 5 saat içinde yapılabildiği yazıyor. Ne derece doğru bilmem.
Bu konuda sizlerin ggörüşü nedir?
Benim amacım yarışlara katılmak, hard off road yapmak değil. Aracı arazide orta şiddette kullanmak.
On tampon yapımı ayrı soru.
Ankara'da bu işi layıkı ile yapan ne hikmet ise yok. Varsa da ben bulamadım.
Sonucta kendi kendime üzüldüm durdum...
Selamlar, saygılar
Bu konu gerçekten cok can sıkıcı ve cok değişken fikirler var.
Ben kendime bu iş için belli bir bütçe ayırdım ve bunları yapmaya niyetlendim ama gel görki ilerledikçe ve işin içine derinlemesine girdikçe kafam karışıyor.
Yapım sıralamam şu şekilde idi.
Yanlışım varsa düzeltin tecrübeli arkadaşlar.
1. Oncelikle aracın 2" yükseltilmesi
2. On tampon ve vinç temini ve yapımı;
3. 15" olan jantların 16 ile değişimi
4. Uygun lastik temini....
Bu kalemlerden 1.sıradaki işlem için araştırma yaparken, kimisi lift kitlerin bu işe yeterli olmayacağını, yükseltme işinin gorulduğu gibi çok kolay olmadığını vs vs anlattı durdu. Benimde kalımda bir sürü soru işareti oluştu. Bana gore mühendisce yaklaşarak 2" yukseltmenin cok ama cok buyuk problem yaratmayacağı yonunde idi. USA da hazır kitler ile bu işlemlerin 3 veya 5 saat içinde yapılabildiği yazıyor. Ne derece doğru bilmem.
Bu konuda sizlerin ggörüşü nedir?
Benim amacım yarışlara katılmak, hard off road yapmak değil. Aracı arazide orta şiddette kullanmak.
On tampon yapımı ayrı soru.
Ankara'da bu işi layıkı ile yapan ne hikmet ise yok. Varsa da ben bulamadım.
Sonucta kendi kendime üzüldüm durdum...
Selamlar, saygılar