Warn Winch Temin ve Montaj - Ankara

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan barbecue Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 20
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,138

barbecue

Araçsız - Ankara
Yer
Ankara
Arkadaşlar,
Ankara'da warn xd900i'yi SETAR haricinde temin edebileceğim ve garantili olarak montajını yaptırabileceğim adresler var mıdır?
Bu konuda desteğinizi rica ederim.

Sevgi ve saygılarımla,

Ynt: Warn Winch Temin ve Montaj - Ankara

Kusura bakmayın yanlış yazmışım,
Warn XD9000i

Selamlar, saygılar

Burak bey bildiğim kadarıyla CVY Otomotiv var, Ankara Bayii telefonu: (312) 278 17 00

http://cvy.com.tr/index.php

Bir görüşün isterseniz, gelişmelerden özelliklede fiyat hakkında bizide haberdar ederseniz memnun olurum.

Cenk

Cenk Bey,
Bilgilendirme için teşekkürler.
En kısa zamanda arayıp detay bilgi almaya çalışacağım.
Detayları da sizlerle paylaşırım.
Bu arada WARN Bursa'dan aldığım fiyat 1300 USD+KDV
Ankara'da Warn Bayi montaj fiyatı 650 TL ( 500 Malzeme+150 Işçilik)

Selamlar, saygılar

Aracınızda vinç monte ettirebileceğiniz bir tampon yaptırırsanız, yapan usta montajını da yapar.
Normalde vinç montajıyla tamponu yapan ve takan ustalar var 700 TL civarına.
Sadece vinç tablası ve montaj için 650 TL bence çok.

CVY biraz daha pahalı çıktı
1450 USD+KDV
Montaj 500 TL

Saygılar, selamlar

Onur Bey,
Peki bu konuda tavsiye edebileceğiniz Ankara'da kimler var?

Saygılar, selamlar

Burak bey paylaşım için teşekkürler, montaj banada pahalı gibi geldi. Bence de tamponla birlikde yaptırmak daha mantıklı gibi, hemde off roada uygun sağlam bir tamponunuz olmuş olur.

Aracınızın resimlerini merakla bekliyoruz. Gezilerde görüşmek dileğiyle...

burak bey aracınızın modeli nedir, vinç tampon içimi olacak,yoksa dışarıdamı,birde tamponunuzun içinde vinç bağalayacak alan varmı..arkadaşlarıma fiyat soracağım cevabınıza göre.

Çağlar Bey,
Araç 1996 Model Chevrolet Blazer 3 kapı.
Mevcut tampon içinde yer yok.
Amacım bir adet XD900i temin edip, buna uygun bir tamponda imal ettirmek ve araca akuple etmek.
Antalya'da Ahmet usta ile bu konuyu konustum, fiyat almadım ama detay bilgi aldım. Ancak gerek iş yoğunluğu gerekse fazla ekstra zaman olmayışı beni Antalya'ya gitmekten alıkoyuyor. Bu nedenle bu işlemleri Ankara'da finalize etmek istiyorum.
İlginize ve desteğinize çok teşekkürler...
Saygılar, selamlar

barbecue' Alıntı:
Onur Bey,
Peki bu konuda tavsiye edebileceğiniz Ankara'da kimler var?

Saygılar, selamlar

Ben tam bu konuda Ankara'dan deneyimli arkadaşlar yanıt verecektir diyecektim,
Çağlar Bey konu hakkında mesaj yazmış.
Şimdiden güle güle kullanın.
Yalnız XD 9000 I'nin tepe noktası hesaplanarak tamponun ortaya çıkartılmasını tavsiye ederim.

Onur Bey,
Tavsiye ettiğiniz tip ile ilgili resim var mı elinizde?
Paylaşabilirseniz memnun olurum

burak bey arkadaşlarım çok miktarda vinç bağladı ama tampon yapmıyorlar.
bu durumda yerinizde olsaydım şöyle davranırdım

1-vinci almak
2-vince ve araca göre (işlevsel ve estetik ) tampon projesi üretmek
3-iyi bir usta bulup uygulamaya geçmek..
antalya ahmet ustayı tavsiye ederim ama uzak diyorsunuz.
ben vincimi bursa warn dan aldım.garantili olsun diyorsanız bir seçenektir.
2.maddede kolay internetten bol miktarda döküman bulunabilir

üçüncü kısımda ben ankarada yaşıyorum,sanayiylede çok haşır neşirim ama bu tamponları layıkıyla yapacak ustalarla karşılaşamadım..elbet çok beceriklileri var ama .......

birde aracınız tahoe mu s10 mu..(gerçi çok anlamam amerikandan ama)
arşivim geniştir bakayım tampon örneklerine.

tampon içi veya dışı bağlatmak isterseniz yardımcı olurum (demir tampon yaptırmadan)
eski aracım tampon dışı
şimdiki arac tampon içi bağlantılarını koydum örnek açısından..

selamlar

tampon dışı.jpg

tampon içi.jpg

Çağlar Bey,
Bilgilendirme için cok teşekkür ederim.
Forumda benimde okuduklarımdan nedense bilinmez, tampon işlerini Ankara'da layıkı ile yapan ustalar yok. Sadece Necip Bey'in onerdiği Hilmi Usta var, onunlada denk getirebilirsem cumartesi gunu tanışacağım.
Benim araç Blazer S10 diye geçer. 4.3 Lt Vortec Motorlu bir makinadır.
Benim niyetim vinci tamponun arkasına gizlemek. Yerleştirebileceğim vinç modelide XD9000i. Bu konu hakkında da Nejla Hanım, Bursa ile uzun uzun görüştüm. Vinç ellerinde mevcut durumda var. Hemen temin edilebiliyor. Ama montaj konusunda ve diğer bazı sebeplerden Setar - Ankara ile çalışmak istemiyorum.
Amerikan araçların mekanik, elektrik aksamları konusunda bende sanayi ile haşır neşirim ama, konu bu tip spesifik noktalara gelince açıkcası cok tıkandım.
Sırası ile aracı yukseltmek (2") istiyorum,
Tampon ve vinç montajını bitirmek istiyorum.
Bu konular sadece amerikan için geçerli değil olsa gerek. Butun off road makinaları için geçerli olabilecek sorular.

Yardımlarınız ve desteğiniz için cok teşekkür ederim.

Saygılar, selamlar

Ankarada gerçekten tıkanıklık yaşıyoruz bu konularda . Sizler gibi bende benzer arayışlarda ki arkadaşlar aynı sorunu yaşıyor .

Hocam tampon işi önemli gerçekten düzgün ve estetik olmalı . Bence bu sebepten gözünüzü karartıp mesela ahmet ustaya yada başka bir referansı sağlam ustaya gidin . Sonuçta birkere yapılacak birşey . Biraz sıkıntılı olur ama sonradan baktıkça hoşunuza gider iş düzgün olursa . İş düzgün olmazsa baktıkça ne olur bilemiyorum :smiley:

Keşke Ankarada da böyle ustalarımız olsa yada varsa da öğrensek ...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,932
Kaydolan Son Üyemiz
gezenadams

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR